- 110
- 62
- 28
Beyler çok merak ettim şuan aranızda illa rulet oynayan dostlar vardır bir rulet yalanı/savunması bırakın da az gülelim eğlenelim
0dan sonra 5 atarBeyler çok merak ettim şuan aranızda illa rulet oynayan dostlar vardır bir rulet yalanı/savunması bırakın da az gülelim eğlenelim
18 arkası 36 abi kesin atmazsa bi el gecikmeli atar ;d0dan sonra 5 atar
Harbi bende sıkıldım bunaldımBen artık Rus Ruletine geçicem çok sıkıldım bu hayattan insanlar çok yoruyor geriliyorum
Şaka değil sen bu ruleti biliyorsun mesela 12 attı sonra 7 attı 24e tamamlamak için 5 atar mı sonra18 arkası 36 abi kesin atmazsa bi el gecikmeli atar ;d
Kanka işin şakası rulet genel de arkası sayıların bir üstünü ya da altını atar ya da dediğin gibi tamamlarŞaka değil sen bu ruleti biliyorsun mesela 12 attı sonra 7 attı 24e tamamlamak için 5 atar mı sonra
Şey yapıyor işte 12-21 33-22 17-18 bunları çok yapıyor oyun yada hep 22 attı bidahaki tur 33 ya da 21 öyleŞaka değil sen bu ruleti biliyorsun mesela 12 attı sonra 7 attı 24e tamamlamak için 5 atar mı sonra
Seni sevdim dost forumda ilk kez ruleti benim gibi oynayan birisini görmek sevindirdiKanka işin şakası rulet genel de arkası sayıların bir üstünü ya da altını atar ya da dediğin gibi tamamlar
Tovbe ederken nasil tovbe ettin allahim arada oynamarim ama he,! Mi dedinRuletin şakası olmaz aga 11 sene önce tövbe ettim. Ara ara zevkine oynarım artık. Benden uzak dursun
Yok keke. Kış kış tiers kış kış dedimTovbe ederken nasil tovbe ettin allahim arada oynamarim ama he,! Mi dedin
9 bölge atar hiç şaşmaz 😂0dan sonra 5 atar
Bende seni sevdim kanka aynı kafa da oynuyoruz düşünüyoruzSeni sevdim dost forumda ilk kez ruleti benim gibi oynayan birisini görmek sevindirdi
La sen harbi 18 yaşında mısın olm vazgeç manyak olursun benden demesiBende seni sevdim kanka aynı kafa da oynuyoruz düşünüyoruz
Rulette sıkıntı babacım aman aman aman amankeBeyler çok merak ettim şuan aranızda illa rulet oynayan dostlar vardır bir rulet yalanı/savunması bırakın da az gülelim eğlenelim
Piskolojı felan bırakmıyor namussuz oyun aman amanBeyler çok merak ettim şuan aranızda illa rulet oynayan dostlar vardır bir rulet yalanı/savunması bırakın da az gülelim eğlenelim