- 6,002
- 5,472
- 113
selam herkese kendimi guardiola gibi hissediyorum son 1 aydır arkadaşlar. ben çalışmıyorum kumar ile hayatımı idam ettiren birisiyim sabah kalkar kafeye giderim akşamda kahvede okey oynarım bir şekilde 1000 yatirir freespin bulur çevirir 2 3 bin çeker spora atardım bir şekilde yolumu buluyordum kısaca ancak son 1 aydır ne yapsam olmuyor 3 senedir uyguladıgım hicbir yontem tutmuyor , basket oynuyorum kaybediyorum egt pragmatic hacksaw hicbir sekilde slotta eskisi gibi kazanc sağlayamıyorum çoğu sitede no bonusum 1000 yatirip spin çevirip çevrim yapıp çekemiyorum da bonuslarda son aylarda bitti tükendi rulet oynuyorum yine kayıp kumarla hayatınızı idam ettiremezsin diyen olacaktır ancak ben 3 senedir kumar kazancım ile geçinebildim kısaca akıllıca oynadığınızda uzun vadede kazanıyorsunuz ama artık hiçbir şekilde kazanamıyorum son 200 liramı da nba 3 maça bastım gelirse 900 ordan yarın yürümeye çalışacağım kaybetmemin nedenlerinden birisi liglerin ara vermesi de olabilir eski formuma nasıl dönebilirim sizce