Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Muhabbeti

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,491
1,245
113
Maksat 22 bin 104 için çalışmıyorum 60 70 yaşında nasıl calisicam emeklilik içi uğraşıyorum şu anki yasa da 4600 prim günü yetiyor mesela tazminat hakkı için benim de 4500 günüm var
65 yasini gorebilecegine inancin varsa hayirli isler kanka.benim vucut dokuluyor şimdiden 5-10 seneye max yokum.emekliligi dusunmuyorum bile bosa üniversite okuyup bi poh var gibi yuksek lisans yaptik ona bile pismanım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,002
5,472
113
Günlük yevmiye ortalama 1bjn tl adam 2,3bin yapabiliyosa neden milletin ağız kokusunu çeksin bence haklı.tavsiyem acele etmeden oyna kazanırsın bilgi kazandırır belliki futbol basket bilgin var
bilgi bir yere kadar üstümde bir uğursuzluk mevcut gelmesi gereken maçlar gelmiyor ben kupon yatınca ağlayan kisilerden degilim ama gercek anlamda kazanması gereken takım kaybediyor ust bitecek alt bitiyor bir baska ornek blackjackte masa nasıl arka arkaya 3 el 21 açar bana bunu biri açıklasın

Alitsn011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
24
18
Su kadar çalışma aşkım olsaydı yeterdi be
Ne yapalım çok zengin değiliz dünyayı gezelim ailemizle arkadaşlarımızla sürekli planlamalar aktiviteler içerisine girerim. Bir yandan mecburuz ama mecburiyet olarak bakmıyorum seviyorum yinede çalışmayı ama keşke hayat şartları herkes için daha kolay olabilseydi

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,206
1,045
113
Günlük yevmiye ortalama 1bjn tl adam 2,3bin yapabiliyosa neden milletin ağız kokusunu çeksin bence haklı.tavsiyem acele etmeden oyna kazanırsın bilgi kazandırır belliki futbol basket bilgin var
Bunu düşünen zeka küpü kardes emekli olamaynca 60 yaşından sonra kumarlami gecinckek

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,871
8,568
113
65 yasini gorebilecegine inancin varsa hayirli isler kanka.benim vucut dokuluyor şimdiden 5-10 seneye max yokum.emekliligi dusunmuyorum bile bosa üniversite okuyup bi poh var gibi yuksek lisans yaptik ona bile pismanım
Ölum dedinde aklıma geldi,,ben ölünce maaşım devlete kalacak MK...bana acil bı avrat bulun ,hiç olmazsa ölene kadar onu kullanırım..oluncede O maaşımi kullansin.....hocanın elinde pamuk, kayığıda limanda beni bekliyor zaten

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,572
6,670
113
ya hani herkesin bir sitesi olur ya kendine göre öyle bir yer bul misal betvakti vardı 150 liraya 150 tane 10 liralik spin ekliyordu 3k yap çek diye gün boyu kaybetsem bile ordan garanti çekerdim o güveni sağlayacak güzel bonuslu site bul takıl kazandığın zamanda 1.1 1.2 gelecek haftaya maçlar yaz iki tane bozma olmayacak şekilde garantin olunca özgüvenin de oluyor diye düşünüyorum

erkut0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
645
232
43
Bunu düşünen zeka küpü kardes emekli olamaynca 60 yaşından sonra kumarlami gecinckek
Kendim için söylemedim adam 3senedir borcsuz yaşadığını soyluyor biz cslistimiz halde borç içindeyiz yapabiliyorsa yapmasında nasıl bi sorun olurki

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,002
5,472
113
ya hani herkesin bir sitesi olur ya kendine göre öyle bir yer bul misal betvakti vardı 150 liraya 150 tane 10 liralik spin ekliyordu 3k yap çek diye gün boyu kaybetsem bile ordan garanti çekerdim o güveni sağlayacak güzel bonuslu site bul takıl kazandığın zamanda 1.1 1.2 gelecek haftaya maçlar yaz iki tane bozma olmayacak şekilde garantin olunca özgüvenin de oluyor diye düşünüyorum
şöyle bir düşündüm de ben 100 200 lirayı 1000 yapardım sonra her hafta citye kazanır arsenal iy 3.5 korner oynardım her haftada kazanırdı ben cuma gecesi 150 lirayı pazar sabahında 12000 yaptıgımı hatırlıyorum ama artık ne yapsak olmuyor biz bu işi çözemiyoruz artık koskoca city dahi yeniliyor her maç bizlik olay değil bence

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,918
4,949
113
Bende o durumdaydım döndüm ama bu ara yüzümüz gülüyor gerçi ağlanacak halimize gülüyorız

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,698
20,084
113
Makinacım insan o kazanma özgüvenini kaybettiği zaman biraz zor toparlıyor. Kaybetsen bile o özgüveni tekrar sağlamaya calis. Şimdi kaybedince nasıl o kazanma özgüvenini sağlasın diye soranlar olacaktır haklı olarak. İşin o kısmı da makinaya kalıyor

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,206
1,045
113
Kendim için söylemedim adam 3senedir borcsuz yaşadığını soyluyor biz cslistimiz halde borç içindeyiz yapabiliyorsa yapmasında nasıl bi sorun olurki
Birde şöyle düşün sen çalıştığının karşılığını emekli olunca alıcan fakat bu adam emekli olamazsa kumar nereye kadar gidecek

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,572
6,670
113
şöyle bir düşündüm de ben 100 200 lirayı 1000 yapardım sonra her hafta citye kazanır arsenal iy 3.5 korner oynardım her haftada kazanırdı ben cuma gecesi 150 lirayı pazar sabahında 12000 yaptıgımı hatırlıyorum ama artık ne yapsak olmuyor biz bu işi çözemiyoruz artık koskoca city dahi yeniliyor her maç bizlik olay değil bence
şu anda seni çok ama çok iyi anlıyorum o konuda endişen olmasın o özgüven gitmiş senden toparlaman için gereken tek şey şans misal benimde yılbaşı öncesi önemli ödemelerim vardı kuruş yoktu hiç umudumda yoktu youwin 100 bonus eklemiş mail atmış şansa slotta 12k yaptım birde 24 saatde öderlerdi şansıma 2-3 saatde ödemişti çok rahatlamıştım sende siteleri tek tek gez spindi şans bonusuyu gözünü karart yüksek oyna birinden biri verse eskisi kıvama gelirsin ama işte kasa yönetimini sağlıklı yapamıyoruz o irade gerçekten zor iş hepimize bol şans

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,491
1,245
113
Ölum dedinde aklıma geldi,,ben ölünce maaşım devlete kalacak MK...bana acil bı avrat bulun ,hiç olmazsa ölene kadar onu kullanırım..oluncede O maaşımi kullansin.....hocanın elinde pamuk, kayığıda limanda beni bekliyor zaten
"Ölünce maaşımı kim yiyecek!" Yazdır

bilboardlara şehrin en gorunen yerlerine as altınada numaranı bırak.illa bir kadın gelir seni öldürmezse tabi hedefe cabuk ulasmak icin

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,572
6,670
113
Makinacım insan o kazanma özgüvenini kaybettiği zaman biraz zor toparlıyor. Kaybetsen bile o özgüveni tekrar sağlamaya calis. Şimdi kaybedince nasıl o kazanma özgüvenini sağlasın diye soranlar olacaktır haklı olarak. İşin o kısmı da makinaya kalıyor
akıllı insanın hali bir başka fhhff hep benim fikirlerime özeniyor gibisin 😍😄

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,002
5,472
113
çok doğru söylüyorsun hayattan eskisi gibi zevk alamıyorum ben her gece 2 nba macı söylerdim çok değil bu foruma ilk katıldığımda yaklasık 1 sene önce, forumda da paylaşırdım her gün gelirdi o 2 maç artık tek maç dahi kazanmıyor bıktım

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,698
20,084
113
çok doğru söylüyorsun hayattan eskisi gibi zevk alamıyorum ben her gece 2 nba macı söylerdim çok değil bu foruma ilk katıldığımda yaklasık 1 sene önce, forumda da paylaşırdım her gün gelirdi o 2 maç artık tek maç dahi kazanmıyor bıktım
Kesinlikle öyle. Misal sana şuan 2 maç sorsam verdiğin maçlar rahat gelir. Ama kendin bastığın an bı terslik çıkıyor hep

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,002
5,472
113
Kesinlikle öyle. Misal sana şuan 2 maç sorsam verdiğin maçlar rahat gelir. Ama kendin bastığın an bı terslik çıkıyor hep
bostona kadrolar acıklanmadan 111.5 ust verdim porzingis zaten yoktu bu maç brownda yokmuş barem 108e inmiş hayatta gelmez bu gecede kaybettik muhtemelen

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,491
1,245
113
Makina bir markadır.(Depresyona girmis kardescegzim) Gecer kanka bi 30k cekim yaparsin nesen yerine gelir