Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Muhabbeti

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
106
43
800 lirayı 3 günde 110 bin yaptım sonra 20 dakikada kaybettim geçenlerde akıllanmadım kaç gündür 2 bin atıp 10 olunca çekiyorum ama cok ciddiyim duramıyorum arkadaş midem bulanıyor kendimi iyi hissetmiyorum canım sadece egt oynamak istiyor kazandıgım 10 u parça parça yatırıp kaybediyorum ve bu her gece yaşanıyor istisnasız her gece bi insan kaybeder mi istemeden oynuyorum zaten
Arkadaş ben mesela bu slot oyunlarıni oynamak için siteye hayatımda 1 kere para atmadım.Deneme bonuslarinda çeviriyorum 1000 spinde oyuna girmiyor , girincede çarpan atmıyor yani bunlardan kazanmak aslında o kadar zorki.Ama işte bı kere slot batağından kazanç sağlamış insanları kör ediyor bı hayal dünyasına sürüklüyor insanın kazanabileceğini zannettiriyor

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,946
5,330
113
Kardeşim hayırlı geceler bırakmak istiyorsan bence kız arkadaşın varsa veya evliysen eşinle vakit geçirmeye bak spora yazıl kendine aktivite bul gerekirse bir süre android telefon kullanma herşey yoluna girince tekrar kullanmaya baslarsin
benim meselem çok farklı işte ben liseden beri kumar oynarım iddaa diye basladık yıllardır oynuyorum ve calısmıyorum tamamen kumardan kazandıklarım ile geçiniyorum kız arkadaşım yok ilgimde yok sabah kalkıyorum cs lol giriyorum sonra herhangi bir kafeye gidiyorum devamlı kumar oynuyorum eve geliyorum yine cs lol sonra bu saatlerde tekrar kumar oynuyorum sürekli döngü sabah 10 20 bin kazanıyorum seviniyorum bu işte para varken niye çalışayım diyorum gece hepsini kaybedip böyle salakça konular açıyorum psikolojim bozuldu artık kumar oynamadıgım surece kendimi hic iyi hissetmiyorum oyun bile oynayamıyorum aklım hep slotta rulette bu yuzden telefon kullanmama lüksüm yok kumardan ne gelirse yiyip içiyorum gelirim yok

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,520
727
113
cs oynuyordum şeytan öyle bir dürttü ki kapat egt oyna diye duramadım yattım yatağa bi girdim 10 bin kaybettim artık kafayı yemek üzereyim slot oynamadan duramıyorum kazanınca yine atıp oynuyorum sonu yok
Kumar csden daha iyidir be kanka hileden geçilmiyor yeni cs2 ile

Emre1fb3dnme

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
24
8
benim meselem çok farklı işte ben liseden beri kumar oynarım iddaa diye basladık yıllardır oynuyorum ve calısmıyorum tamamen kumardan kazandıklarım ile geçiniyorum kız arkadaşım yok ilgimde yok sabah kalkıyorum cs lol giriyorum sonra herhangi bir kafeye gidiyorum devamlı kumar oynuyorum eve geliyorum yine cs lol sonra bu saatlerde tekrar kumar oynuyorum sürekli döngü sabah 10 20 bin kazanıyorum seviniyorum bu işte para varken niye çalışayım diyorum gece hepsini kaybedip böyle salakça konular açıyorum psikolojim bozuldu artık kumar oynamadıgım surece kendimi hic iyi hissetmiyorum oyun bile oynayamıyorum aklım hep slotta rulette bu yuzden telefon kullanmama lüksüm yok kumardan ne gelirse yiyip içiyorum gelirim yok
Kardeşim öncelikle Allah yardımcın olsun hatta hepimizin yardımcısı olsun ilk önce şunu kabul etmeliyiz ki kumar bağımlısıyız , senin niye çalışayım zaten kumardan kazanıyorum düşünceni ilk önce kafandan atıp iş bulman lazım ama tempolu bir iş çünkü tempolu işte aklına fazla gelmez kumar zaten iş alışkanlığı olduktan sonra kendini sadece işe vereceksin zor para kazanınca oynayasin gelmeyecek bak sana kardeş tavsiyesi ilk başta bu dediğimi yap sonra zaten yavaş yavaş herşey rayına oturacak Allah'ın izniyle

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,946
5,330
113
Kardeşim öncelikle Allah yardımcın olsun hatta hepimizin yardımcısı olsun ilk önce şunu kabul etmeliyiz ki kumar bağımlısıyız , senin niye çalışayım zaten kumardan kazanıyorum düşünceni ilk önce kafandan atıp iş bulman lazım ama tempolu bir iş çünkü tempolu işte aklına fazla gelmez kumar zaten iş alışkanlığı olduktan sonra kendini sadece işe vereceksin zor para kazanınca oynayasin gelmeyecek bak sana kardeş tavsiyesi ilk başta bu dediğimi yap sonra zaten yavaş yavaş herşey rayına oturacak Allah'ın izniyle
fabrikalar askerlik istiyor tecilliyim ve sicilim biraz kirli 2021 de bıcaklı kavgaya bulundugum icin denedim birkaç yere aylar önce hepsi askerlik dedi ben lokantada falan da çalışamam binginlik yapacakları icin 2 güne kalmaz söver çıkarım kendi isimi kurmam lazım o da nasıl olur bilmem

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
497
360
63
Zararlı ve kötü ne varsa bağımlıyım amatemde tedaviler görmeme rağmen kurtulamıyorum Allah yardimcimiz olsun harbiden çok zor

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,321
864
113
Ne ararsan var bizde baba baksana normal bi hayat yaşamak mümkün mü 😂

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,946
5,330
113
biraz sakinledikten sonra 3000 daha kredi kartından yükledim ve kaybettim yaklasık 1.5 dakika surdu . tamamen para algımı yitirmiş durumdayım gram uzulmuyorum bile cunku kazansaydım simdi degil ancak yarın kaybedecektim. mesele kazanmak değil oynamak

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
497
360
63
biraz sakinledikten sonra 3000 daha kredi kartından yükledim ve kaybettim yaklasık 1.5 dakika surdu . tamamen para algımı yitirmiş durumdayım gram uzulmuyorum bile cunku kazansaydım simdi degil ancak yarın kaybedecektim. mesele kazanmak değil oynamak
Artık zorlama reis dikkat et kafayı yersin manyak olursun