Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Muhabbeti

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
556
221
43
yarın şlde ya tarih yazıcaz ya tarih olucaz onun hesabını yapıyorum gece gece takımların durumlarını falan kontrol ediyorum valla iflah olmam ben

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,167
1,502
113
selam herkese nasılsınız ben yine kaybettim konu açayım dedim hayırlı geceler
iyi geceler machine,

işleyen machine pas tutmaz hep kaybetsen kaybetsen ne kaybedersin koamina.

yarın tüm gün cs sezon 2 geliyor , akşam 23 seansı sefa sür,

bende izinliyim özelden nick ve beraber cs girelim smurfliyim seni biraz :D

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,994
5,457
113
iyi geceler machine,

işleyen machine pas tutmaz hep kaybetsen kaybetsen ne kaybedersin koamina.

yarın tüm gün cs sezon 2 geliyor , akşam 23 seansı sefa sür,

bende izinliyim özelden nick ve beraber cs girelim smurfliyim seni biraz :D
ben 2020 de csyi bırakmıştım 2019 hizmet madalyamda var hatta :D bir iki ay oldu demir 1 mi 2 mi neyim yükselmiyor arkadaşlarla giriyoruz 25 30 vursam da yine aynı rank çözemedim gitti ancak hep dust 2 mirage oynuyoruz haritalar aynı ondan olabilir mi sen anlarsın rankın iyi ise

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,407
2,918
113
tam olarak bahsettiğim şeyi yaşıyorsun ve 100K kazancam diye neredeyse bi 100K da kaybettin sakinleş biraz ara ver kral
Çok saçma mantık bu kafayla oynayan herkes batık bende bu şekilde gecede 150k bıraktigimi biliyorum sadece 1k zararı cikarmak için 😂 sonrasında zarar çıkarma muhabbetini bıraktım zamana yayıyorum kendisi yolunu buluyor zaten

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,167
1,502
113
ben 2020 de csyi bırakmıştım 2019 hizmet madalyamda var hatta :D bir iki ay oldu demir 1 mi 2 mi neyim yükselmiyor arkadaşlarla giriyoruz 25 30 vursam da yine aynı rank çözemedim gitti ancak hep dust 2 mirage oynuyoruz haritalar aynı ondan olabilir mi sen anlarsın rankın iyi ise
biz bu oyunun sevdalısıyız 10 yıllık rozetinden tut, hizmet madalyalarına . ben usta muhafızım keleş seviyesi, beraber girersek atlarsın rank. ama ordakiler gibi amputeler gelmez mermi kafanda patlar :D

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,994
5,457
113
Çok saçma mantık bu kafayla oynayan herkes batık bende bu şekilde gecede 150k bıraktigimi biliyorum sadece 1k zararı cikarmak için 😂 sonrasında zarar çıkarma muhabbetini bıraktım zamana yayıyorum kendisi yolunu buluyor zaten
mafia bos yapma yarin 1000 lirayı levabete atip %100 fb alip kasayi 10 yapip cekebilir miyiz onu soyle

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,994
5,457
113
biz bu oyunun sevdalısıyız 10 yıllık rozetinden tut, hizmet madalyalarına . ben usta muhafızım keleş seviyesi, beraber girersek atlarsın rank. ama ordakiler gibi amputeler gelmez mermi kafanda patlar :D
bu yeni cs 2 de rank olayı kill üzerinden mi maç kazanma üzerinden mi nasıl hesaplanıyor en azından keleş meleş olsak tamam olacak

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,167
1,502
113
bu yeni cs 2 de rank olayı kill üzerinden mi maç kazanma üzerinden mi nasıl hesaplanıyor en azından keleş meleş olsak tamam olacak
2side etkili % olarak maç kazanmak daha fazla avarage getiriyor ama her oyun 20-30 arası vurursan rank daha iyi gelir, diğer alternatif seceneklerde var tabi görev , asist , az ölüm gibi.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,994
5,457
113
Son 4-5 ayda 600k borç ödeyip 150-200k civarı para biriktirdim makina hedefimiz aynı 😂 sen biraz kasa yap hallederiz merak etme
nası biriktiriyon ben kaybedince duramıyom fazla atıp kaybediyom sonra döngü oluyo tüm kasa gidiyo

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
831
312
63
Burda olupta kazanan yoktur ki zaten kazananda geri veriyor boş boş zamanı yiyen bir döngü hayatımıza yazık ediyoruz

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,580
3,346
113
Dostlar bu kcex 50 dolar eklendi Twitter bağla diyor tıklıyorum uygulamaya geri yonlendiliyorsun diyor ama öyle kalıyor varmi formülü birde neye yatırım yapmak mantıklı anlamam bu olaydan