- 42,773
- 46,447
- 113
Biraz oyle oldu dost ozel meseleler varOoo dost sen buralardamısın nerdesiniz böyle ya bugün aklımdan geçti erhana yazıcaktım bayadır yoksunuz
Sen nasılsın iyisindir umarım
Biraz oyle oldu dost ozel meseleler varOoo dost sen buralardamısın nerdesiniz böyle ya bugün aklımdan geçti erhana yazıcaktım bayadır yoksunuz
Çok şükür iyiyiz sen naptın biraz sıkıntılar vardı hallettin mi inşallahBiraz oyle oldu dost ozel meseleler var
Sen nasılsın iyisindir umarım
Yapma ya o gün bi roll yaptık ya sende iyi geçti sonra dedim ben halletmiştir üzüldüm vallaYok halledemedık dost malesef kurtaralım derken olanda gitti olacagı varsa olur dost yapacak birsey yok
DüzeleceğizYapma ya o gün bi roll yaptık ya sende iyi geçti sonra dedim ben halletmiştir üzüldüm valla
Rollden kalan kurtarmadı dost bizde dedik kurtaralım dedık elımızdekındende olduk o kıyagını unutmam dostYapma ya o gün bi roll yaptık ya sende iyi geçti sonra dedim ben halletmiştir üzüldüm valla
Unut gitsin dost işe yaramayan kıyağın ne anlamı var bari değseydiRollden kalan kurtarmadı dost bizde dedik kurtaralım dedık elımızdekındende olduk o kıyagını unutmam dost
Oyle deme dost bizim sansımız yoktu kangıren olan yer kurtarılmazmıs bizimde o mesele yapacak birsey yokUnut gitsin dost işe yaramayan kıyağın ne anlamı var bari değseydi
Sağlık olsun normal dost bugün bi defa uğradım keyfi yoktu git sonra gel dediOyle deme dost bizim sansımız yoktu kangıren olan yer kurtarılmazmıs bizimde o mesele yapacak birsey yok
Dedeyle aran nasıl
Dede bu ara küsmüşOyle deme dost bizim sansımız yoktu kangıren olan yer kurtarılmazmıs bizimde o mesele yapacak birsey yok
Dedeyle aran nasıl
Helal dost sana sonra gel diyor bize onuda demıyor bi roll ac diyecemde bügün cok parcalamıslar seniSağlık olsun normal dost bugün bi defa uğradım keyfi yoktu git sonra gel dedi
Yok dost o bana küsmez keyfi yoksa sonra gel der acısını çıkartır önceninDede bu ara küsmüş
Sıkıntı yok dost açarız az sonra da maçları sen seç ben yatırıyım eski paylaştığım roll gibi yapalım kazanç olursada istersen oraya bakHelal dost sana sonra gel diyor bize onuda demıyor bi roll ac diyecemde bügün cok parcalamıslar seni
Bu saatte tıraş maçlar vardırSıkıntı yok dost açarız az sonra da maçları sen seç ben yatırıyım eski paylaştığım roll gibi yapalım kazanç olursada istersen oraya bak
Tamam sen ac konuyu geleyimSıkıntı yok dost açarız az sonra da maçları sen seç ben yatırıyım eski paylaştığım roll gibi yapalım kazanç olursada istersen oraya bak
Para yatırıyım ni bi 2 3 dk ya açarım dostTamam sen ac konuyu geleyim
Tmm kardes bol sans olsunDevam dost ta paylaşmicam