- 10,553
- 18,227
- 113
Ne dagitimi dost adam evde kuru ekmek yiyo . Coluk cocuk baabaaas diyo bunun içi paramparcamesaide vakit geçsin diye topladın bizi buraya hadi dağıtım yap
Ne dagitimi dost adam evde kuru ekmek yiyo . Coluk cocuk baabaaas diyo bunun içi paramparcamesaide vakit geçsin diye topladın bizi buraya hadi dağıtım yap
Marka takıntım var, Duru'dan başka marka bozuyor beniS.a hayırlı geceler
Yoktum size sabun bulmaya gittim kuru kuru yapmayın diye
Direk oto yıkama kopugu ve fırçası yeter bizeSakir daha iyiydi
Az bekle yuzun gülecek 10 dk yaDirek oto yıkama kopugu ve fırçası yeter bize
Neyi dagitayim 🤣 8lik sac var elimde paslanmış onu vereyim 🤣mesaide vakit geçsin diye topladın bizi buraya hadi dağıtım yap
Bende dalinsiz olmaz diyorum ama işte 🤣Marka takıntım var, Duru'dan başka marka bozuyor beni
3 kulhu 1 elham sonra@drogba6 3 ağıza 3 buruna ee sonra
Umitlendirme beni bak üzülürüm sonra 🥺Az bekle yuzun gülecek 10 dk ya
BekliyoruzAz bekle yuzun gülecek 10 dk ya
Bol şanslar takipteyiz dağıtım yoksa boşa dikelmeyelim kenardaBeylee burdaki herkesi rollingime davet ediyorum cekilen miktarin 5 te 1 dagitilacak tumbete yatiracam bonus alip 1500 kasa olacak
PSG gol atamazsa adam değilim ama bakBeylee burdaki herkesi rollingime davet ediyorum cekilen miktarin 5 te 1 dagitilacak tumbete yatiracam bonus alip 1500 kasa olacak
Zaten sabun gözüne kaçar yegen..şampuan iyidir..tövbe tövbe neler yazdirttiyonyz bansMarka takıntım var, Duru'dan başka marka bozuyor beni
Kasa çok iyi bence hiç yatırmadan çek ))Beylee burdaki herkesi rollingime davet ediyorum cekilen miktarin 5 te 1 dagitilacak tumbete yatiracam bonus alip 1500 kasa olacak
Hey ddPSG gol atamazsa adam değilim ama bak
Abi kac yaşında adamsın ne sabunu yapma yaaaaaZaten sabun gözüne kaçar yegen..şampuan iyidir..tövbe tövbe neler yazdirttiyonyz bans
Öyle bir yiğit geziniyordu maç sırasında ortalıkta kayıp mı halaPSG gol atamazsa adam değilim ama bak