- 6,416
- 2,549
- 113
Özellikle yatışlarda saçma sapan imkansız maçlardan2,4 glırse gelir ama dıkkatımı ceken , bu forumda paylasılan kuponlar kaybedıyor nedense
Özellikle yatışlarda saçma sapan imkansız maçlardan2,4 glırse gelir ama dıkkatımı ceken , bu forumda paylasılan kuponlar kaybedıyor nedense
Dep cok atip yiyen takim mac 2.1 yyada 1.2 bitee gibi gozukuyor kankaÖzellikle yatışlarda saçma sapan imkansız maçlardan
Inş gelir kardeşim şans başak şehir 2.yar 4 gol oldu şans buBetegel de knk da Bolivya liginden yatarım kesin oynamasak 5.5 üst olur
bolıvya 70 sonrası ligiNormalde gol sesi ard arda gelirdi bu ligte böyle işin ben
Su istatistige gol olmadi 2.y insallah 1.2 yada 2.1Normalde gol sesi ard arda gelirdi bu ligte böyle işin ben
Su istatistige gol olmadi 2.y insallah 1.2 yada 2.1
Sakin ol sakin ol maç etkili az becerikli olsalar şimdiye usstuYattık yine gol olmaz
Romanya ligi bile üst olmuşSakin ol sakin ol maç etkili az becerikli olsalar şimdiye usstu
Bolivya knk 75 de 11 gol oldu daha 2 gol imkansız artıkIrfan bu mac hangi lig nedir bulamadim ?
3 kere bomboş kaleciyle karşı karşıya atmadılar birdaha burada kupon paylaşmamSon dk golu olursa sen kazanirsin