Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Getir Hk.

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,263
781
113
Adı üstünde getir , q neden getir sigara getirmiyor sadece madem bi çereze geliyorsun sigaraya neden gelmiyorsun . 😂 Sigara bitti Getirmiyorlar boş konu biraz ama düşüncelerinizi merak ettim 😂

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,327
1,629
113
Adı üstünde getir , q neden getir sigara getirmiyor sadece madem bi çereze geliyorsun sigaraya neden gelmiyorsun . 😂 Sigara bitti Getirmiyorlar boş konu biraz ama düşüncelerinizi merak ettim 😂
Bugün bende baktım sigara alcaktim yok gerçekten çok ilginç

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,903
4,865
113
sigara sağlığa zararlı ciğerleri kömür yapıyor tavsiye etmem kimseye

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,076
113
Sigara bırakma hattı vardı .orayı arasan bırakırlardı kac paket istiyorsan😀

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,050
24,786
113
Getir neden jack daniels taşımıyo

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,050
24,786
113
Getir kuryeye 3 maç yazdım gelirken bayiden oynasın diye kabul etmedi çok saçma

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,955
4,924
113
küçük yaştaki cocuklar almasın diye hem bide alkol içki tütün ürünleri kar bırakmaz o yüzden o topa giremezler girmezlerde açık çıkar

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,313
113
alsana güzel bir konu daha vallahi bende en sonunda Bi konu acıcam oda trendyol yemek olcak öylesine

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
373
83
Kanka not bölümüne yaz rica et hangisini istiyorsan ama en az 20 30 TL bahşiş vermen lazım. Ben getirde çalışıyorum. Öyle yapıyorum. Açık açık söylüyorum bahşiş verirseniz alırım gelirken diyorum

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,263
781
113
alsana güzel bir konu daha vallahi bende en sonunda Bi konu acıcam oda trendyol yemek olcak öylesine
Maksat sohbet muhabbet dost 😂 Şimdi şöyle de bi örnekleme yapayım rusyadaydım ben 4 ay kaldım orda oralarda Moskova hariç böyle bi sistem yok q bişey sipariş veriyorsun netten kargo muhabbetti de yok 2 3 saatlik bi yere bi dükkan açmışlar bütün ilçenin kargoları oraya toplanıyor 3 saat yol gidiyorsun almak için , şimdi onların yanında şanslıyız biraz 😂

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,263
781
113
Kanka not bölümüne yaz rica et hangisini istiyorsan ama en az 20 30 TL bahşiş vermen lazım. Ben getirde çalışıyorum. Öyle yapıyorum. Açık açık söylüyorum bahşiş verirseniz alırım gelirken diyorum
Kaç kere yaptım getirmiyorlar kendilerini riske atmak mı istemiyorlar adamına mı denk gelmedik çözemedim 😂

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
373
83
Kaç kere yaptım getirmiyorlar kendilerini riske atmak mı istemiyorlar adamına mı denk gelmedik çözemedim 😂
Ben alıyorum kanka bahşiş vermezse vermiyorum. Önce para sonra sigara. Bi ara birisi alkol istedi onu bile götürdüm 200 TL bahşiş verdi ama

Bmu23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
34
28
Tekel ürünleri taşımak yasak

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
336
63
kanunen alkol/sigara satışı internetten yasak hocam. çok eski bir kanun