- 2,263
- 781
- 113
Adı üstünde getir , q neden getir sigara getirmiyor sadece madem bi çereze geliyorsun sigaraya neden gelmiyorsun . 😂 Sigara bitti Getirmiyorlar boş konu biraz ama düşüncelerinizi merak ettim 😂
Bugün bende baktım sigara alcaktim yok gerçekten çok ilginçAdı üstünde getir , q neden getir sigara getirmiyor sadece madem bi çereze geliyorsun sigaraya neden gelmiyorsun . 😂 Sigara bitti Getirmiyorlar boş konu biraz ama düşüncelerinizi merak ettim 😂
Hahaha yoh ya yeni öğrendim bi ariyim belki getirirler 😂Sigara bırakma hattı vardı .orayı arasan bırakırlardı kac paket istiyorsan😀
Çerez söylüyon 1 paket getiriyorlar sigara daha pahalı q bundan kazanmıyorlar heralde 😂Bugün bende baktım sigara alcaktim yok gerçekten çok ilginç
Farklı bi bakış açısı iyidir iyi 😂Getir neden jack daniels taşımıyo
50 lira bahşiş de yapar cancağzım😂Getir kuryeye 3 maç yazdım gelirken bayiden oynasın diye kabul etmedi çok saçma
Ara araHahaha yoh ya yeni öğrendim bi ariyim belki getirirler 😂
alsana güzel bir konu daha vallahi bende en sonunda Bi konu acıcam oda trendyol yemek olcak öylesineAdı üstünde getir , q neden getir sigara getirmiyor sadece madem bi çereze geliyorsun sigaraya neden gelmiyorsun . 😂 Sigara bitti Getirmiyorlar boş konu biraz ama düşüncelerinizi merak ettim 😂
Kanka not bölümüne yaz rica et hangisini istiyorsan ama en az 20 30 TL bahşiş vermen lazım. Ben getirde çalışıyorum. Öyle yapıyorum. Açık açık söylüyorum bahşiş verirseniz alırım gelirken diyorumAdı üstünde getir , q neden getir sigara getirmiyor sadece madem bi çereze geliyorsun sigaraya neden gelmiyorsun . 😂 Sigara bitti Getirmiyorlar boş konu biraz ama düşüncelerinizi merak ettim 😂
Maksat sohbet muhabbet dost 😂 Şimdi şöyle de bi örnekleme yapayım rusyadaydım ben 4 ay kaldım orda oralarda Moskova hariç böyle bi sistem yok q bişey sipariş veriyorsun netten kargo muhabbetti de yok 2 3 saatlik bi yere bi dükkan açmışlar bütün ilçenin kargoları oraya toplanıyor 3 saat yol gidiyorsun almak için , şimdi onların yanında şanslıyız biraz 😂alsana güzel bir konu daha vallahi bende en sonunda Bi konu acıcam oda trendyol yemek olcak öylesine
Kaç kere yaptım getirmiyorlar kendilerini riske atmak mı istemiyorlar adamına mı denk gelmedik çözemedim 😂Kanka not bölümüne yaz rica et hangisini istiyorsan ama en az 20 30 TL bahşiş vermen lazım. Ben getirde çalışıyorum. Öyle yapıyorum. Açık açık söylüyorum bahşiş verirseniz alırım gelirken diyorum
Sigaranın kar marji düşük ya kanka ondandir belkiÇerez söylüyon 1 paket getiriyorlar sigara daha pahalı q bundan kazanmıyorlar heralde 😂
Ben alıyorum kanka bahşiş vermezse vermiyorum. Önce para sonra sigara. Bi ara birisi alkol istedi onu bile götürdüm 200 TL bahşiş verdi amaKaç kere yaptım getirmiyorlar kendilerini riske atmak mı istemiyorlar adamına mı denk gelmedik çözemedim 😂
Tekel ürünleri taşımak yasakAdı üstünde getir , q neden getir sigara getirmiyor sadece madem bi çereze geliyorsun sigaraya neden gelmiyorsun . 😂 Sigara bitti Getirmiyorlar boş konu biraz ama düşüncelerinizi merak ettim 😂