- 761
- 359
- 63
Kanki destege nasıl giriyon yaDestek onaylanmış cekim tarafiniza aktarılmasını bekleyin dedi bu linki atan arkadaş kimse özelden IBAN atsin bana gelir ise çekim resim atacağım buraya
Kanki destege nasıl giriyon yaDestek onaylanmış cekim tarafiniza aktarılmasını bekleyin dedi bu linki atan arkadaş kimse özelden IBAN atsin bana gelir ise çekim resim atacağım buraya
Kanka gir desteğe üsteki web sitesini kopyala at burayaBen elle yazıyorum 75 den gorusuyorum şuan bilmiyorum sizde niye girmiyor canlı destek linki nasıl atılıyor söyleyin atayim
Kanka gir desteğe üsteki web sitesini kopyala at buraya
Geldi mi reis çekimDestek onaylanmış cekim tarafiniza aktarılmasını bekleyin dedi bu linki atan arkadaş kimse özelden IBAN atsin bana gelir ise çekim resim atacağım buraya
Bekliyorum reis gelmedi dahaGeldi mi reis çekim
Birde hangi oyunda çevirdin reis bende ceviricem deBekliyorum reis gelmedi daha
Hayırlı olsun reis hangi oyunda yaptın söyleyebilir misin acabaÖdeme geldi beyler )
Ben Gates ceviriyordum 4 TL den 3800 x verdi bonusa girmeden satın alamalarda cevrime dahil haberiniz olsunHayırlı olsun reis hangi oyunda yaptın söyleyebilir misin acaba
5 k ödemiyor guncelleme olmuş 1500 tlÇevrim tamam 5 k kasa ödüyo mü belge istiyo mu telefon arama yapıyorlar mı bilgi verir misiniz
Ödüyor mu peki belge talepsiz5 k ödemiyor guncelleme olmuş 1500 tl