- 1,036
- 179
- 63
Benim yok usta ve inan vok ihtiywv8m var
İste yine bendede varmis istedim verdim ama tabi eski uye oldugumu solemedimuyelik varmis sansimiza tükürüyum
Üye olup atabilirimArkadaşlar casivera143.com da üyeliği olmayan bir kişi ulaşsın bana 500 tl ekleme yaptıracağım tek kat çevrim. Minimum 500 maksimum 2.5 k çekim yapabilir..
yazdım kralArkadaşlar casivera143.com da üyeliği olmayan bir kişi ulaşsın bana 500 tl ekleme yaptıracağım tek kat çevrim. Minimum 500 maksimum 2.5 k çekim yapabilir..
Havale ile mi kral çekim ?Benim ödeme Geldi sorunsuz
Hangi yöntem kral ?Çekim hızlı bir şekilde geldi
Site herkese ödeme yaptı, sana niye yapmasınlar ne için ödeme yapmadıklarını bize bildirde bizde bilelim, siteye sahtekar diyemezsin daha önce yatırım yapıp onlarca defa para da çektim sorunsız dakikalar içinde geldi.
Gardaş hayırdır sitenin ayakçısı senmisin. Kazancımız burda dedikleri şartları yerine getirdik. Sıfırladılar tutarı canlı destek koplaya yapıştır bilgi veriyor sebebini söylemiyor. SAHTEKAR site hayırdır bir yaran mı var senin..Site herkese ödeme yaptı, sana niye yapmasınlar ne için ödeme yapmadıklarını bize bildirde bizde bilelim, siteye sahtekar diyemezsin daha önce yatırım yapıp onlarca defa para da çektim sorunsız dakikalar içinde geldi.
Sen sitenin ne dediğinin bir ekran görüntüsü yolla ona göre konusalım sitenin ödeme yapmaması için herhangi bir nedeni yok, bakalım ne icin ödememis atmıyorsan boş yapmayacaksınGardaş hayırdır sitenin ayakçısı senmisin. Kazancımız burda dedikleri şartları yerine getirdik. Sıfırladılar tutarı canlı destek koplaya yapıştır bilgi veriyor sebebini söylemiyor. SAHTEKAR site hayırdır bir yaran mı var senin..
YokBenm yok
Efendim bugün itibarı ile deneme bonusu kullandım ve 1200 TL'lik çevrimi tamamladım. 3500 TL bakiye yaptım. Aynı maçları farklı kuponlarda oynadınız diyerek tüm bakiyemi sıfırladılar. 300 TL kazancımı göndermediler.Site aşırı sağlam şuan için kimlik talebi vesayre yok 10 Yıllık site deneme bonusunu DÜN vermeye basladı bol şans diliyorum
Sporda 3,60 Orandan çevirmeniz gerek, 1700₺ ye ulasınca 300 TL çekebilirsiniz.
Yarası varmı batmış site adaminaGardaş hayırdır sitenin ayakçısı senmisin. Kazancımız burda dedikleri şartları yerine getirdik. Sıfırladılar tutarı canlı destek koplaya yapıştır bilgi veriyor sebebini söylemiyor. SAHTEKAR site hayırdır bir yaran mı var senin..