Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gizabet 20 TL ( Yatırımsız Çevrimsiz )

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,890
859
113
Ben çevirdim tc falan doğru 100 tl ödememek için yan çiziyorlar.

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Canlı destekden isteyin diyen kim ? Adam yazmış wp destekden isteyin diye kardeşim bir zahmet okuyun
Wp de kimse yok tırt şuan wp üye olmayın arkdaşlar acele etmeyin önce wp bi aktif olsun sonra üye olun

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,130
113
Wp de kimse yok tırt şuan wp üye olmayın arkdaşlar acele etmeyin önce wp bi aktif olsun sonra üye olun
Ben üyeyim zaten eski sitedir bu kimisi iyi diyor kimisi bi cacık olmaz diyor herkesi mutlu edemezsin hiç bir siteye güven olmaz genel olarak :)

Starmet34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
922
298
63
2 sene evvel yönetimi değişti nerede o eski gizabet dolandırıcı lar yönetiyor

Metinank06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
111
22
18
Arkadaslar bu numara bana whatsapp tan mesaj atti uye olduk eklendi zaten kaybettim belki sizin isinize yarar diye konu actim whatsapptan da sordum bak forumda paylasiyorum herkese var demi diye var dedi durum bundan ibaret yardimimiz dokunursa birinize bile sevinirim yani. Dolandiricimi degilmi o nu bilemem

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Canlı destekden isteyin diyen kim ? Adam yazmış wp destekden isteyin diye kardeşim bir zahmet okuyun
Kardeş bende biliyom watsapdan yazın dediğini ama böyle şeylerde canlı desteğe sormak lazım çünkü çoğu zaman bonus olmuyo kişiye özel olabliyo ondan dedim anladın mı