Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gizabet 20 TL ( Yatırımsız Çevrimsiz )

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Bu site bizim foruma sponsordu yüklü miktarda bi arkadaş herşeyi usulüne göre yapmasına rağmen adamın günlerce parasını ödememişlerdi tam hatırlamıyorum 20k küsürdü sağolsun adminler sayesinde almıştı parasını arkadaş o yüzden bu forum gibisi var mı be sonra hemen sonlandırdı bu tokatçı siteyi ;)

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
Wp cevap vermiyor

Kalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,033
165
63
Alan var mı cevap yok da

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,283
6,072
113
100 yaptım çekim verdim iptal edip kimlik istediler yolladım tekrar talep verdim işleme alındı yazıyor gelir herhalde birazdan ve daha önce deneme bonusu da almıştım almayanlar değerlendirsin hiçbir çevrimi yok 100 yap çek

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,718
113
Nasıl müşteri hizmetleri yav bu bakkal Hüseyin gibi

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,283
6,072
113
1saat içinde ödememem geldi ATM yoluyla

Kalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,033
165
63
Bana eklenmedi hala nasıl aldınız

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
253
63
Canlı destekden isteyin diyen kim ? Adam yazmış wp destekden isteyin diye kardeşim bir zahmet okuyun
Wp cevap vermiyor ne anlatıyon kardeşim. siteyele bu numaranın alakası yokmuş kim açtıysa bu konuyu dolandırıcıdır.

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,283
6,072
113
Wp cevap vermiyor ne anlatıyon kardeşim. siteyele bu numaranın alakası yokmuş kim açtıysa bu konuyu dolandırıcıdır.
Sen ne diyon dostum ben wp tan aldım 100 yapıp çekimi de yaptım kim diyor siteyle alakası yok diye

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,130
113
Bana ekledi wp ve çekim de yaptım 1 saat içinde ödendi sana eklenmediyse dolandırıcı demen normal alıştınız :)

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
253
63
Cevap vermiyor diye bi arıyayım dedim , yok kardeşim bonus monus cümlesini kullandı ondan öyle yazdım bende.

Kalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,033
165
63
BANADA YOK DEDİ

Turuncu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
107
25
28
Arkadaşlar 18:00 de wp mesaisi bitiyor ondan cevap yok.Bir ara bana da vermisti bu samimiyet kuşu

kerem1249

Kerimcan DURMAZ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,235
1,053
113
O nasıl bir siteymiş ya :D Profesyonellikten eser yok