Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı godfather | Şimdiye Kadar Şaşmadı Yine Şaşmayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2550
Kupon Oranı
1.91

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
907
93
Şimdiye kadar bu oyunlardan çok güzel paralar kazandım. Gerçek maçlar değil tamamen gösteri ve iddaa üzerine kurulu maçlar. Böyle maçlarda ilk yarı çok sayı olursa 2. Yarı olmuyor yada çok ciddi fark varsa 2. Yarı kapanıyor vs vs gibi durumlar var. Daha önce buna benzer tahminleri atmıştım ve onların da hepsi gelmişti. 1xBet ve betwinner ın olduğu altyapıda olan maçlar bunlar. Bakalım gelmezse üzülmem ama %95 gelecektir yine. IMG_8596.jpeg

Kupon miktarı 2550₺
Kupon oranı 1.91
Kupon kazancı 4870.5₺

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,200
1,508
113
Şimdiye kadar bu oyunlardan çok güzel paralar kazandım. Gerçek maçlar değil tamamen gösteri ve iddaa üzerine kurulu maçlar. Böyle maçlarda ilk yarı çok sayı olursa 2. Yarı olmuyor yada çok ciddi fark varsa 2. Yarı kapanıyor vs vs gibi durumlar var. Daha önce buna benzer tahminleri atmıştım ve onların da hepsi gelmişti. 1xBet ve betwinner ın olduğu altyapıda olan maçlar bunlar. Bakalım gelmezse üzülmem ama %95 gelecektir yine. Ekli dosyayı görüntüle 702770
Umarım yanılmazsın dostum

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
815
907
93
Dostlar dediğim gibi bunda yeri geliyor ne savunma oluyor ne hücum. Bazen 1 dk da 12-14 sayı çıkıyor bazen 3 dk sayı çıkmıyor top dolaştırıyorlar izleseniz anlarsınız :) ama dediğim bu ilk yarı ve 2. Yarı istatistiği çok önemli. %90 oranında tutuyor ve iyi kazandım yalan yok. Onun için de bu miktarları basarken yatarsa da yatsın gözüyle bakıyorum. Milyarder değilim yani etimiz ne budumuz ne :)

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,478
12,508
113
Şimdiye kadar bu oyunlardan çok güzel paralar kazandım. Gerçek maçlar değil tamamen gösteri ve iddaa üzerine kurulu maçlar. Böyle maçlarda ilk yarı çok sayı olursa 2. Yarı olmuyor yada çok ciddi fark varsa 2. Yarı kapanıyor vs vs gibi durumlar var. Daha önce buna benzer tahminleri atmıştım ve onların da hepsi gelmişti. 1xBet ve betwinner ın olduğu altyapıda olan maçlar bunlar. Bakalım gelmezse üzülmem ama %95 gelecektir yine. Ekli dosyayı görüntüle 702770
Bu nasıl bir sayı şekli

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,200
1,508
113
Bol şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...