- 12,030
- 11,497
- 113
Bol şans dostMerhaba dostlar tatil surecinde şehir dışındaydım çok aktif olamadim forumda umarım hepiniz iyisinizdir herkese bol sans hayırlı geceler dilerim kupon gelirse diğer kombinede çekiliş yaparız Ekli dosyayı görüntüle 269401
bol şans dostMerhaba dostlar tatil surecinde şehir dışındaydım çok aktif olamadim forumda umarım hepiniz iyisinizdir herkese bol sans hayırlı geceler dilerim kupon gelirse diğer kombinede çekiliş yaparız Ekli dosyayı görüntüle 269401
Bol şans kardesim 👍Merhaba dostlar tatil surecinde şehir dışındaydım çok aktif olamadim forumda umarım hepiniz iyisinizdir herkese bol sans hayırlı geceler dilerim kupon gelirse diğer kombinede çekiliş yaparız Ekli dosyayı görüntüle 269401
kupon gelırse gelırse cekılıs konusu acılcakmıs dost ordan cekılıs cıkan kısıye 50 lıra roll parası verılcek kasa 50 hedef 1k konu acacak kazanırsa 2 kıse 20 tl paparabol şans dost
Ah be dost çok sıkıntılar var herseyi patlattik hicbisey göründüğü gibi değilhelal dost 3bın 5bın cekımler tatıl surecını baslattı demek kı
abi yap suraya bı gece rollıngı de distin utansınBol şans kardesim 👍
tahmın edıyoruz dost hepımızde varAh be dost çok sıkıntılar var herseyi patlattik hicbisey göründüğü gibi değil
Herşeyi patlattık derken aman dostAh be dost çok sıkıntılar var herseyi patlattik hicbisey göründüğü gibi değil
Belkide tahminlerin ustundedir be dost 3 5 k cekeriz de 2 gidiyor 3 çekiyoruz hesabi bide başka sıkıntılar konusalim sonra senletahmın edıyoruz dost hepımızde var
Bugun değilde yarına sözümüz olsun.. yarin gece NBA geniş takılırız 👍 bu arada sen bagcilardanmisin 🤔abi yap suraya bı gece rollıngı de distin utansın
Ne diyon aw gece gece uykun gelmiş galiba git yat uyu birazkupon gelırse gelırse cekılıs konusu acılcakmıs dost ordan cekılıs cıkan kısıye 50 lıra roll parası verılcek kasa 50 hedef 1k konu acacak kazanırsa 2 kıse 20 tl papara
tamam dost konusalım konusmanın sonunda sende bı 2 bın varsa maası alınca vercem e donmezse her konusmaya acıgız dostBelkide tahminlerin ustundedir be dost 3 5 k cekeriz de 2 gidiyor 3 çekiyoruz hesabi bide başka sıkıntılar konusalim sonra senle
Öde şu 100 lirayıBelkide tahminlerin ustundedir be dost 3 5 k cekeriz de 2 gidiyor 3 çekiyoruz hesabi bide başka sıkıntılar konusalim sonra senle
yok be abi takonun ıftıralarıBugun değilde yarına sözümüz olsun.. yarin gece NBA geniş takılırız 👍 bu arada sen bagcilardanmisin 🤔
Yok be bende ordayım öldürmedik bagcilari 😃😃yok be abi takonun ıftıraları