- 12,032
- 11,497
- 113
Üzme beni be kardesim su forumda 20 lira bile birine borcun yokturtamam dost konusalım konusmanın sonunda sende bı 2 bın varsa maası alınca vercem e donmezse her konusmaya acıgız dost
Üzme beni be kardesim su forumda 20 lira bile birine borcun yokturtamam dost konusalım konusmanın sonunda sende bı 2 bın varsa maası alınca vercem e donmezse her konusmaya acıgız dost
Dost bugün nba neden yok tamda gaza gelmiştikBugun değilde yarına sözümüz olsun.. yarin gece NBA geniş takılırız 👍 bu arada sen bagcilardanmisin 🤔
Yerim lan abini Senin abin benim Gevşekkkabi yap suraya bı gece rollıngı de distin utansın
30bın atesle abı gelıp bı ev tutayım orda ayıp edıyonYok be bende ordayım öldürmedik bagcilari 😃😃
Bana varÜzme beni be kardesim su forumda 20 lira bile birine borcun yoktur
Sıraya girdik dost alacaklılar olarak ne zaman sıra gelcek diye bekliyozÜzme beni be kardesim su forumda 20 lira bile birine borcun yoktur
bızım abımız olman ıcın gereken sartları yerıne getırdın mıYerim lan abini Senin abin benim Gevşekkk
saka yapıyoruz yav sende parayı bulan cok alıngan oluyo neden boyle bu forum dostÜzme beni be kardesim su forumda 20 lira bile birine borcun yoktur
Fazlasıylaaabızım abımız olman ıcın gereken sartları yerıne getırdın mı
Varsada unutmusudur be dost mebla küçük diye rakamların önemi yok halledilir yaBana var
Ac rolü topram o zaman 😄😄😄Yerim lan abini Senin abin benim Gevşekkk
Dm at bekliyorumVarsada unutmusudur be dost mebla küçük diye rakamların önemi yok halledilir ya
2 kere 30 atanı dolandırdık saymıyoz bız dost umut 5k carpıyo tadı damagında kalıyoFazlasıylaaa
buraya bı gece rollu yakısır abi umutks41 favorım ama culsuz 200 lırası olsa coktan acardıAc rolü topram o zaman 😄😄😄
Topram sende mi Ya bu forum niye böyleAc rolü topram o zaman 😄😄😄
Aksında akitiriz be dost 100 lira nedir yaDüğüncü gökhan 100 lira aldı ödemiyo konu accam
Erhan bu düğüncü dostumuz dalga geciyoz falan sanıyo heralde ödememi yapsın dost kotu seyler yasancak2 kere 30 atanı dolandırdık saymıyoz bız dost umut 5k carpıyo tadı damagında kalıyo
Bunu burdan alın2 kere 30 atanı dolandırdık saymıyoz bız dost umut 5k carpıyo tadı damagında kalıyo