- 1,351
- 737
- 113
Sen mobilden mi girdin Wifi ile mi ?Ödeme alan yok boşa sevindim ya 2500 yaptiydim ip dediler aq bizim mahallede benden başka iddada oynayan yok
Sen mobilden mi girdin Wifi ile mi ?Ödeme alan yok boşa sevindim ya 2500 yaptiydim ip dediler aq bizim mahallede benden başka iddada oynayan yok
Nerden aranma oluşturuyorsunArama talebi oldurturdum aradılar 5 dk içinde eklenecek dedi bakalım
Fahrettin değilsen bonusu ekler misin deNe diyoruz knk
Ben ödeme alan görmedim valla sinir oldum ya ip bahanesi yediğim tek site burası olduNasil yok dost 10 kisi resim atti
Havale yazıyorÇekim verdim payfix gelirse söylerim multi falan hiç bişeyim de yok
Bana da eklenmedi canlı mahşer yerieklenmeyen tek ben miyim ya üye oldum freebet seçtim üye olurken ama eklenmedi canlı destektede 1000 kişi var sırada
Aynen brom ya@ÖmerBaba ödeme olmadımi ip diyeni söylediler
Aha Faho arayacak siber suçlarNerden aranma oluşturuyorsun
Payfix le çeken var baksanaHavale yazıyor
payfix ibanına çekmişlerdirPayfix le çeken var baksana
Konuya bak var baya hemde erkenden ödemişBen ödeme alan görmedim valla sinir oldum ya ip bahanesi yediğim tek site burası oldu
O 8 in aq valla o zaman bana da red gelir bende de 8 TL kaldı🤣Benin Red olmuş hesapta 8 TL vardi onuda komple bakiyeyi ver diyor yeniden vercm talep
@ÖmerBaba abi şu Multi açanlar yüzünden bak Allah belasını versin onların SMS doğrulama yapmışlar gerçekten iyi yapmışlar SMS doğrulama bende üye oldum eklendi Ömer abiAynen brom ya