- 1,627
- 605
- 113
ÖdemiyorÖduyormu burası ilk başta üye oldum eklendi 1.k
Ekli dosyayı görüntüle 671733
oyun dostÖduyormu burası ilk başta üye oldum eklendi 1.k
Havale verdik zaten red verdiler çekim de engellemislerBeyler havale yöntemi ile. Cekım verin ilk başta belirtmişlerdi zaten 3800 TL 2 saat sonra geldi
Alakası yok Adam fix ile çekim vermiş gelmişBeyler havale yöntemi ile. Cekım verin ilk başta belirtmişlerdi zaten 3800 TL 2 saat sonra geldi
Benim oynadığım basket maçıda iki defa uzadı ilk uzatma sonucu bile alttı bir baket maçının iki defa uzaması milyonda bir olur oda bana olduŞu deneme bonusundan para çekemedim ya cidden bize yaramıyor bu oyun. Arkadaş paylaştıktan bir iki dakika sonra gördüm, üye oldum, iki basket maçı yaptım. Gelirse 2550 veriyordu, hiç 5 ile falan uğraşmadan direkt çekim talimatı verecektim. İki maçın biri geldi, diğeri son atağa kaldı. Sayı olmazsa geliyordu, son saniyede ikilik attı kupon yattı. Ne sövdüm ama. Sağlık olsun 🥺
@wasil1 buçuk saat oldu çekim gelmedi bekilyorum hala havale ile çekim verdim ben, bu arada çekim yapanlar paylaşan arkadaşa da biraz destek çıksınlar hepimiz adam sayesinde çektik, ben 300 atacağım çekim gelince sizde 200 300 birşeyler atın adama kaybetmiş adam
oynamamalıyız. NetBenim oynadığım basket maçıda iki defa uzadı ilk uzatma sonucu bile alttı bir baket maçının iki defa uzaması milyonda bir olur oda bana oldu