Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Golbet 1000 Nakit Minimum 2500 Max 5000 Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,863
896
113
Para yok diye sabaha kadar bonus aradik geç uyandik bu bonusu kaçırdık harbiden şans yok

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,236
1,025
113
asddadsadadasda millet garip aq herkesin ihtiyacı var ben eğer para atıp aldığım daha önceki kişiler değilse anca çekilişe katılyıorum ona bile arada güceniyorum hesapta para varsa katılmıyorum . şimdi kredi kartı ödemeleri geldi para lazım yani olsa iyi olur ama kimseye yazmıyoruz bunlar garip
Öyle nankörbir dünyada yaşıyoz kanks. The world is nankörrr, we all die alone

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
Bazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun
Ben kazanamadım tek maçtan yattım yemek param çıkacaktı ya

harunkrtke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
715
344
63
Bazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun
Bende 68 k vurdugumda 5 ksnı burda dağıtıtım 3 gündür 200 norada 200 istiyorum attıklarım dm bile bakmıyor 😂

kaan990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
630
139
43
çekimim bir gelse bende görücem seni ya bakalım bekliyoruz hala 2 saat oldu

hakans95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
115
40
28
Tüm gün forumdayım bir saat elim dolu diye kaçırdığımız bonusa bak bize sigara parası bile çok bu dünyada, kaldı ki böyle bonus yakalamak hayal.

KOMPANSE34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
575
154
43
helal olsun

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,570
747
113
öyle hocam öyle ama ben bu forumda rastgele arada kazandığımda attığım 20 üzerinde kişi vardır yemin ederim karşılık olsun diye de atmıyorum . ama bana 100 tl lazım oluyor soruyorum ne zaman sorsam yok geride göndereceğim mesela . bazı insanlara insanlık yaramıyor

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,377
2,094
113
İki saat bekledikten sonra havale çekim iptal edildi. Küsuratli diye onun katları çekim verdim bakiye 5 dk da düzenlendi ama hala gelen giden birşey yok iki saat daha bekleriz

edagursoy3ay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
442
175
43
Hala ekleme bile olmadı sanırım alan aldi ekleme olacağını sanmıyorum bu saatten sonra

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,732
2,409
113
A.q bunu alamadık formda baktım. Bikac kere nasıl göremedik

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
837
229
43
250 liraya ihtiyacım var hadi görelim dostluğunuzu :)

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,131
5,943
113
Kapıyı çalıyorum açsana birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...