- 1,863
- 896
- 113
Para yok diye sabaha kadar bonus aradik geç uyandik bu bonusu kaçırdık harbiden şans yok
Öyle nankörbir dünyada yaşıyoz kanks. The world is nankörrr, we all die aloneasddadsadadasda millet garip aq herkesin ihtiyacı var ben eğer para atıp aldığım daha önceki kişiler değilse anca çekilişe katılyıorum ona bile arada güceniyorum hesapta para varsa katılmıyorum . şimdi kredi kartı ödemeleri geldi para lazım yani olsa iyi olur ama kimseye yazmıyoruz bunlar garip
Bende de aynı şekilde görünüyor bu alt yapıdan pek ayikmiyorun böyle olunca ödenecek mi oluyor ?Ekli dosyayı görüntüle 671763 benim çekim gözükmüyor 2 saat oldu gelir inşallah yoksa sıkıntı😁
onuda oluşturdukNazlı internetin kapattı çöktü bonusu eklenmeyenler
https://aranmatalep.goldestek.com/ aranma oluşturun seriden
Ben kazanamadım tek maçtan yattım yemek param çıkacaktı yaBazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun
Bende 68 k vurdugumda 5 ksnı burda dağıtıtım 3 gündür 200 norada 200 istiyorum attıklarım dm bile bakmıyor 😂Bazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun
çekimim bir gelse bende görücem seni ya bakalım bekliyoruz hala 2 saat olduBazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun
helal olsunBazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun
öyle hocam öyle ama ben bu forumda rastgele arada kazandığımda attığım 20 üzerinde kişi vardır yemin ederim karşılık olsun diye de atmıyorum . ama bana 100 tl lazım oluyor soruyorum ne zaman sorsam yok geride göndereceğim mesela . bazı insanlara insanlık yaramıyorBazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun
Numarayı atsaan dostumNazlı internetin kapattı çöktü bonusu eklenmeyenler
https://aranmatalep.goldestek.com/ aranma oluşturun seriden
250 liraya ihtiyacım var hadi görelim dostluğunuzuBazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun
benim kasayı sıfırladılar direkt çekim iptal edipİki saat bekledikten sonra havale çekim iptal edildi. Küsuratli diye onun katları çekim verdim bakiye 5 dk da düzenlendi ama hala gelen giden birşey yok iki saat daha bekleriz
Üye ol yazmıyorArkadaşlar deneme bonusunu buraya bırakıyorum yapışın
Golbet
m.golbet100.com
boş yapma250 liraya ihtiyacım var hadi görelim dostluğunuzu
Kapıyı çalıyorum açsana biraderBazılarına ilham olur umarım bir dost buradan çekim yaptı bana 150 şans parası attı 5076 olarak çektim ve bunun 2000 lirasını dağıttım övünmek yada tebrik almak için yazmıyorum bunu burada hepimiz arkadaşız 200 300 lira ile kimse birşey kaybetmez dost biriktirin gün gelırde 100 tl muhtaç olursanız kapısını çalacak eş dost olsun