Yeniledim yine varsayfayi yenile sayfayı
Yeniledim yine varsayfayi yenile sayfayı
ss at inanalımYeniledim yine var
Bakiye ne ki düzünliycekler 70-80 kuruş felan varsa ellemiyorlarBenim bakiyeyi bile düzenlemediler daha
8 bin TL var 13 bin kazandimBakiye ne ki düzünliycekler 70-80 kuruş felan varsa ellemiyorlar
ben payfixle çekim verdim 15.25 de 17.07 de çekim iptal oldu bakiyeyi sıfırladılar bizdeki şans bu kadar maalesef bosuna bekledik uğraştıkŞansa o 800 7 bin oldu Zlot çekim kuralı getirmiş onu bekliyorum harcamicam dayanıcam o parayı borcuma vericemmm 😂
Benim de aynısı oldu kafalarına göre yapıyorlar heraldePayFix nasıl yolluyorlar ben talep verdim 2 saat sonunda reddetti havale verdim 15 dk oldu bekliyorum
Ooo seni sona bırakırlar 😊8 bin TL var 13 bin kazandim
kaç saat oldu krla kayıt olalaıBeyler önceden üye olup eklenmeyenler beklesin bana wpden yazıp eklediler simdi
Bende de kayıt ol butonu çıkmıyorkayıt ol yeri yok
Numarayı atar mısın kardeşimBeyler önceden üye olup eklenmeyenler beklesin bana wpden yazıp eklediler simdi
Numara atar mısın dostBeyler önceden üye olup eklenmeyenler beklesin bana wpden yazıp eklediler simdi
Trend Havale çekim verdim teşekkür ederim iyi bonus şansa gördüm denedimArkadaşlar deneme bonusunu buraya bırakıyorum yapışın
Golbet
m.golbet100.com
2 saatkaç saat oldu krla kayıt olalaı