- 2,885
- 895
- 113
Ben ödeme alanlar adına teşekkür ettimOoooooooooooooo
Ben bonusu bile alamadım
Ben ödeme alanlar adına teşekkür ettimOoooooooooooooo
Harbi mı dost cekebildin mıTeşekkürlet golbet
Vay mBen ödeme alanlar adına teşekkür ettim
Ben bonusu bile alamadım
Ula bende dedim ki bir tanıdık bari çekim yapmış 😂Ben ödeme alanlar adına teşekkür ettim
Ben bonusu bile alamadım
Okumayazmaniz yokmu ölüm ne salaksinizsizya gercektenÜye olurken bonusu seçtim nedense bonus gelmedi
Yok ağa bana gelmedi üç saat oldu iptal ettiler bidaha verdik ama yokHarbi mı dost cekebildin mı
Yok be dost ben gördüğümde bitmiştiUla bende dedim ki bir tanıdık bari çekim yapmış 😂
İlk başta çekimi gelenler olunca site efsane dedim ama site kestane çıktı. İnşallah bizi cizmezler dostYok ağa bana gelmedi üç saat oldu iptal ettiler bidaha verdik ama yok
Dost bitmesede odemezdi büyük ihtimalle. Bu bonus harbi söylüyorum ya yem yada iki üç kişiye ödeme yapıp bakın biz ödüyoruz bonusuYok be dost ben gördüğümde bitmişti
site battı alan aldı alamayan yattıÇekimi iptal ettiler kaç saat sonra gerekçe yok cevap veren yok
Çizilen dostlar da olmuş sevinen dostlar da bakalım bize ne düşecek arama talebi de oluşturdum ordan da cevap yokİlk başta çekimi gelenler olunca site efsane dedim ama site kestane çıktı. İnşallah bizi cizmezler dost
Ben de bekliyorum bunlar bizimkini niye yollamıyorlar ya tersoyuz zatenYok ağa bana gelmedi üç saat oldu iptal ettiler bidaha verdik ama yok