Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Golegol 250 TL Deneme Bonusu

beybileyt66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
388
147
43
altyapı değiştirmiş eski üyeliği olanlar silinmiş yeniden şansınızı deneyebilirsiniz ben 3, hesap açtım üçünüde vermedi aynı ip dedi hepsi farklı ipdi 250 TL 1250 yap çek
Bide siz deneyin

Moderatör tarafında düzenlendi:

beybileyt66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
388
147
43
Sizede vermeseler bunları bu camiada Kınayalım arkadaşlar gün birlik beraberlik günüdür

sura48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
399
75
28
Bu şerefsizler altyapı değiştirmiş eski üyeliği olanlar silinmiş yeniden şansınızı deneyebilirsiniz ben 3, hesap açtım üçünüde vermedi aynı ip dedi hepsi farklı ipdi 250 TL 1250 yap çek
Bide siz deneyin
zaten aynı altypıydı sanki yada ben yanlıs hatırlıyorum

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,343
12,922
113
Bu şerefsizler altyapı değiştirmiş eski üyeliği olanlar silinmiş yeniden şansınızı deneyebilirsiniz ben 3, hesap açtım üçünüde vermedi aynı ip dedi hepsi farklı ipdi 250 TL 1250 yap çek
Bide siz deneyin
Boşuna üye olduk yine

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,869
1,433
113
bu sıte herkese coklu ıp yalanı atıor ztn boş yere uye olmayın uyelık yoksa

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
:D hayatımda ilk defa üye oldum birde ben statik (düzenli) ip kullanırım ama ben bile alamadım ip den dolayı :D golegol.jpg

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,869
1,433
113
coklu ıp dıe deneme vermıor ama yatırıma gelınce yatırım sorunu yok dıor cakal oglu cakallar :D hesapları kpattırın

beybileyt66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
388
147
43
Bunlara ekmek yedirmeyelim gün birlik ve beraberlik günüdür yaptıkları şey çok ayıp bişey

PREATOR

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
3
3
bun büyük dolandırıcı ,kmseye bonus vermezler,üye kaydı oluşturma peşinde yavaklar