Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Google Play Geri İade Süresi?

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Arkadaşlar merhaba. Deneme sürümünü kullandığım bir uygulamada aboneligimi iptal etmeyi unutmuşum tam sürüm parasını kesmiş banka hesabımdan. 1 saat sonra geri iade talebi oluşturdum onaylandığına dair mail geldi hemen. Ücretin hesabıma geri ödenmesi çok uzun sürer mi acaba tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? İhtiyacım olan bir paraydı sinirlerimi bozdu gece gece valla

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
yanlıs bakmısım 3-5 iş günü olarak gösteriyor. google play destege soramadım destek saati dışı diye. google pay geçmişinde geri ödeme yapıldı yazıyor ama henüz iade gelmedi bana ilk kez iade alcam bir bilgim yok şimdi bu 3gün bekletecek mi illa en az

bayramcany61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
668
223
43
kardeşim sıkıntı etme acil değilse gelir ama birdaha iade yaparsan vermiyorlar ilk kezse sıkıntı olmaz

ZorZerre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,266
2,239
113
Her google hesabı ayda 2 kez iade yapabiliyodu galiba. İade edilmezse numaradan ara yetkili iptal ettirtir

knylmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
195
44
28
1-3 iş günü 3 günü geçebilir şu an herkes evde olduğu için ve telefona takıldığı için :D