Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Göztepe Fenerbahçe Tahmin

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.00

Rekorist0x

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
434
63
AN İTİBARİ İLE GÖZTEPENİN KAZANMA ORANI : 6.00

DEPLASMAN 1.5 ÜST : 3.80

MS 2 + 2.5 ÜST İSE 10.00

BENİM TAHMİNİM BİR SÜPRİZ OLUP GÖZTEPENİN MAÇI KAZANACAĞI VE MAÇIN 2.5 ÜST OLACAĞI BU ORANA 1000 TL GİRMEYİ PLANLIYORUM SİZİN YORUMLARINIZ NEDİR?

Kupon miktarı 1000₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 1000₺

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,222
1,931
113
AN İTİBARİ İLE GÖZTEPENİN KAZANMA ORANI : 6.00

DEPLASMAN 1.5 ÜST : 3.80

MS 2 + 2.5 ÜST İSE 10.00

BENİM TAHMİNİM BİR SÜPRİZ OLUP GÖZTEPENİN MAÇI KAZANACAĞI VE MAÇIN 2.5 ÜST OLACAĞI BU ORANA 1000 TL GİRMEYİ PLANLIYORUM SİZİN YORUMLARINIZ NEDİR?
Göztepe evinde çok tehditkar bir takım ama deplasman karneleri kötü. 9 maçta 6 puanları var. Fener'e diş geçiremezler. Ayrıca şampiyonluk yarışının erken kopmasına da müsade edilmez. Fener ittirilir. Galatasaray, Fenerin gerisinde olsaydı da Galatasaray ittirilirdi. Gs - Fb derbisine kadar puan farkının daha da açılmasına müsade edilmez. Hatta fark biraz kapatılabilir de. Derbiye kadar ne kadar az puan farkı olursa o kadar fazla derbi maçı reytingi demek. Yoksa o maçı kime satacaklar

Klasik tiyatro ligi. Bu ayarlamaları hep yaparlar

Son düzenleme:

Rekorist0x

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
434
63
Göztepe evinde çok tehditkar bir takım ama deplasman karneleri kötü. 9 maçta 6 puanları var. Fener'e diş geçiremezler. Ayrıca şampiyonluk yarışının erken kopmasına da müsade edilmez. Fener ittirilir. Galatasaray, Fenerin gerisinde olsaydı da Galatasaray ittirilirdi. Gs - Fb derbisine kadar puan farkının daha da açılmasına müsade edilmez. Hatta fark biraz kapatılabilir de. Derbiye kadar ne kadar az puan farkı olursa o kadar fazla derbi maçı reytingi demek. Yoksa o maçı kime satacaklar

Klasik tiyatro ligi. Bu ayarlamaları hep yaparlar
hocam benim tahminim göztepe kaybetme x-2 seçeceğinede bakıyorum

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,877
969
113
Haftaici kupa maci yorgunu ve yaşlı fb zorlariz genç takimiz ön alandaki presle fenere 1-2 gol atariz ama kac yeriz bilmiyorum skor tahminim 2-2 3-2

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,104
2,740
113
Fener bi sekilde tek farkla kazanir oyun olarak olmasada bi sekilde aksam izliycez hep beraber bakalim

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,222
1,931
113
Haftaici kupa maci yorgunu ve yaşlı fb zorlariz genç takimiz ön alandaki presle fenere 1-2 gol atariz ama kac yeriz bilmiyorum skor tahminim 2-2 3-2
Özel oranlar hep Fener galibiyetine açıldı. Yense bari de bugün ödediğim arabanın mtv'sinin ve sitenin aidat, doğalgaz ödemesinin acısı çıksa :)

fthozdil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
943
249
43
Yüklü girecem diyen arkadaşlar parayı sokaktan toplamıyorsanız KG var oynayın başka maça yüklü girin derim

Captain68

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
426
140
43
Feneri zorlarsın kardeşim Göztepenin iyi oyunu var pres gücü de iyi ama ilk yarıdaki maç fener 60 dan sonra yaslandı diye 2-2 ye geldi onu da unutma derim yani

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Son haftaların gözde takımlarından Göztepe bir yerde takılacaktır. Fenerbahçe'nin son Lyon maçındaki oyunu şampiyonluk için umut verdi.

Gollü Fenerbahçe galibiyeti olacaktır.