Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Grandbetting 300 TL Mega Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
TC Onaylı
4,928
3,023
113
Üyeliğinizin onaylanması adına;
Masa üstü:profilim kısmından hesap onayla bölümünden , Kimliğinizin Ön ve arka kısmının görünür şekilde site hesabınıza yüklemenizi rica ediyoruz
Mobil giriş :profilim kısmında kişisel detaylara tıklayarak hesap onayı bölümünden Kimliğinizin Ön ve arka kısmının görünür şekilde site hesabınıza yüklemenizi rica ediyoruz

BENDEN UZAK ALLAH'A YAKIN OLSUN BU BONUS.

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,079
1,151
113
Yazılı olarak bana atın onaylayayim dedi attım sonra fotoğraf olarak yükleyiniz dedi dalga geçiyor resmen

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
416
63
Masa üstü profilim kısmından hesap onayla bölümünden , Kimliğinizin Ön ve arka kısmının görünür şekilde site hesabınıza yüklemenizi rica ediyoruz
Mobil giriş profilim kısmında kişisel detaylara tıklayarak hesap onayı bölümünden Kimliğinizin Ön ve arka kısmının görünür şekilde site hesabınıza yüklemenizi rica ediyoruz

surayada uzanayım cıplak?

dsezgin

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
47
18
Kimlik onayı için masanın üzerine kimliği koyup fotosunu çekip yüklemem gerekmiş ne güzelde anlatıyor müptezeller masanın üzerine hıyar koyup yükledim tepe.tepe kullanın:))

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,352
477
83
Masa üstü profilim kısmından hesap onayla bölümünden , Kimliğinizin Ön ve arka kısmının görünür şekilde site hesabınıza yüklemenizi rica ediyoruz
Mobil giriş profilim kısmında kişisel detaylara tıklayarak hesap onayı bölümünden Kimliğinizin Ön ve arka kısmının görünür şekilde site hesabınıza yüklemenizi rica ediyoruz

Bunları isterlerse siksen atmam fotoğraf

btgursoy

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
3
3
Masa üstü:profilim kısmından hesap onayla bölümünden , Kimliğinizin Ön ve arka kısmının görünür şekilde site hesabınıza yüklemenizi rica ediyoruz
Mobil giriş :profilim kısmında kişisel detaylara tıklayarak hesap onayı bölümünden Kimliğinizin Ön ve arka kısmının görünür şekilde site hesabınıza yüklemenizi rica ediyoruz

ya gayet normal bedava para kovalıyoruz adam 10k vericem dese forumun yarısı uzanır zaten

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
416
63
bide ( POPOK ) Grand Yummy bu oyunda nası 3k cevrim yapcan alanlaara bol sans ben cekildim aradan

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
TC Onaylı
4,928
3,023
113
Bitane de kktc diye bi site vardı oda deneme bonusu için kimlik istemişti onda da müşteri dışlama yaptım bundada vbetten başka hiç bi yere kimlik atmam

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
802
330
63
kimlik fotoğrafıyla birşey yapamazlar arkadaşlar genelde cüzdan kripto hesapları onayı için selfie ister yani adınıza hesap açarlar en fazla ama selfie vermediğiniz sürece sıkıntı olmaz yani kimlik fotoğrafınızı fotokobi çekerken kötü niyetli bir kırtasiye bile alabilir😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...