- 1,964
- 1,010
- 113
Aynen reis yeni üye oldum ip çakışması deyip vermediler inanmayın bunlara üye olmayın ekran görüntüsü atin diyorum atmıyorlar sakın bulaşmayınaynı ip der vermezler.
onların taktiği bu. üye yapıp data kasıyorlar..100 yeni üye olur bunlrın 5 ine verirler...Grand betvakti queenbet aynı gruba ait ve zıvanadan çıktılar.Aynen reis yeni üye oldum ip çakışması deyip vermediler inanmayın bunlara üye olmayın ekran görüntüsü atin diyorum atmıyorlar sakın bulaşmayın
adamlar şikayetvar konusunda çok hassaslar bi şikayet açılıyor anında siliniyor adamları arayıp bi şekilde sildirtiyorlar şikayetleri. bu bonus alamayanlar üye oldum bonus vermedi yalancı site amaları data kasmak bilgilerinizi vermeyin yazsa adamlar seke seke verir bonusu sırf şikayetini sil diye. özetle bonus alamayan şikayet açsınonların taktiği bu. üye yapıp data kasıyorlar..100 yeni üye olur bunlrın 5 ine verirler...Grand betvakti queenbet aynı gruba ait ve zıvanadan çıktılar.
Yatirim istiyor mu istiyorsa boşuna kayıt olmiyimSadece yeni üyelere özel 15tl freebet ve 15 da var freebet 2li kombine 10 kat çevrimi var max.200 çekim yapılabilir şartları sorarsınız ben zaten uyeydim paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 50527
yukarda yazdığımı yapYatırım yok ama boşa üye olmayın telefonu yeni aldım wi-fi de değil mobil veride üye oldum ip çalışması diyor üye topluyorlar heralde
data kasıyorlar beyler..üye olana aynı ip diyorlar..herhalde site devrolcak yine..datada ne kadar üye varsa onlar için iyi satış demek.Yatırım yok ama boşa üye olmayın telefonu yeni aldım wi-fi de değil mobil veride üye oldum ip çalışması diyor üye topluyorlar heralde