Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Grandbettting 15freebet 15Fs

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
Sadece yeni üyelere özel 15tl freebet ve 15 da var freebet 2li kombine 10 kat çevrimi var max.200 çekim yapılabilir şartları sorarsınız ben zaten uyeydim paylaşmak istedim.
Screenshot_20200104-121647.png

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Aynen reis yeni üye oldum ip çakışması deyip vermediler inanmayın bunlara üye olmayın ekran görüntüsü atin diyorum atmıyorlar sakın bulaşmayın
onların taktiği bu.:) üye yapıp data kasıyorlar..100 yeni üye olur bunlrın 5 ine verirler...Grand betvakti queenbet aynı gruba ait ve zıvanadan çıktılar.

mehmeth10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
902
371
63
onların taktiği bu.:) üye yapıp data kasıyorlar..100 yeni üye olur bunlrın 5 ine verirler...Grand betvakti queenbet aynı gruba ait ve zıvanadan çıktılar.
adamlar şikayetvar konusunda çok hassaslar bi şikayet açılıyor anında siliniyor adamları arayıp bi şekilde sildirtiyorlar şikayetleri. bu bonus alamayanlar üye oldum bonus vermedi yalancı site amaları data kasmak bilgilerinizi vermeyin yazsa adamlar seke seke verir bonusu sırf şikayetini sil diye. özetle bonus alamayan şikayet açsın

16ALONEDARK35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,230
629
113
Yatırım yok ama boşa üye olmayın telefonu yeni aldım wi-fi de değil mobil veride üye oldum ip çalışması diyor üye topluyorlar heralde

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Yatırım yok ama boşa üye olmayın telefonu yeni aldım wi-fi de değil mobil veride üye oldum ip çalışması diyor üye topluyorlar heralde
data kasıyorlar beyler..üye olana aynı ip diyorlar..herhalde site devrolcak yine..datada ne kadar üye varsa onlar için iyi satış demek.

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Bu site el degistirmis ben size soylim .eskisi gibi saglam degl yeni uyeye deneme bonusu falan verck sitede degldi . Site iyice dusmus. 1 tl atmayn . 3gun once canm yandi bu siteden bak 0im bu ib,,ler yuzunden

Sansar45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,083
1,786
113
Canlindestek yok galiba çıkmıyor link atar misniz

Blue1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
911
113
Çevrim şartı ni bilen varmı
Canlı destek cevap vermiyor

Blue1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
911
113
Maç öncesi 2 maç seciyrm olmuyor
Canlı seciyorum olmuyor

başkan11

Üye
Yeni Üye
17
2
3
bana bonus eklendi kaldırıldı sonra tekrar başvurdum şimdi de aynı İP diyor vermediler bonusu üye olmayın sakın dolandırıcı üçkağıtcılar ii.....

Linus07

Ow ye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
608
122
43
Sadece freebet veriliyomus su an freespin istedim veremiyoruz dedi