- 3,904
- 3,193
- 113
Deneme bonusu ile 200 TL ye ulaşmak laizmmis 113 u 200 yaptım annemden de 50 aldım 1 saat sonra vereceğim diye yatırdım şimdi hesaba geçmesini bekliyorum. Site kelek atarsa annem gebertecek beni😃🥴
Anna baba parası ile kumar mı oynanır be pehhhh pehhhhDeneme bonusu ile 200 TL ye ulaşmak laizmmis 113 u 200 yaptım annemden de 50 aldım 1 saat sonra vereceğim diye yatırdım şimdi hesaba geçmesini bekliyorum. Site kelek atarsa annem gebertecek beni😃🥴
Dost sen niye benim her yorumuma laf yetiştirme peşindesin 😃 sana adminler gereken cevabı verdiğini düşünüyorum . Muhattap olmadan benle sevinirim. Seni ilgilendirmez benim kimin parası ile kumar oynadığım yada başka bişey yaptığım. Lütfen benimle muhattap olma yorumlarıma yorum yapma güzel kardeşim.🙏👍Anna baba parası ile kumar mı oynanır be pehhhh pehhhh
Şimdi işleme alınıyor yazdı heralde hemen öderlerAna parayı kaybettim 200 çekim verdim bakalim.Ekli dosyayı görüntüle 154864
Bak iste sen de bna laf soktun simdi oldumu buVe 2dk sürmedi ödendi. Dün konuyu açtığımda bazıları laf ediyordu.
ben de 10 dk once cekim verdim, gozun aydin olsunGeldi çekim knk
Beyler bir 280 çekenler var sinir 200 değil mi maksimumben de 10 dk once cekim verdim, gozun aydin olsun
Yok dostum bonus ile 200 Max + ana parandan istediğim kadar cekebilirsin.. yatirdigini kaybedince 200 cekebiliyorsunBeyler bir 280 çekenler var sinir 200 değil mi maksimum
Ana paranın sınırı yokBeyler bir 280 çekenler var sinir 200 değil mi maksimum
Dost sonra bi daha filan istersin belki 75 ver geriVe 2dk sürmedi ödendi. Dün konuyu açtığımda bazıları laf ediyordu.
65 verdim😃Dost sonra bi daha filan istersin belki 75 ver geri
yok artik serbest oynayabilirsinmerhaba 3 lü kombine yaptım 143 verdi 200 lira olması lazım sonrraki kuponlada kombine mi olması lazım