- 95,688
- 51,476
- 113
Kanka parasizlikdan sasirdi millet.su sacma sapan konu bile 5 sayfa olmus.ac bi rollde millet kafayi daitsin enerjinisini bosaltsinBalistik raporlarına göre milimle yırtmış bilmiyoruz tabi kim hazırladı
Kanka parasizlikdan sasirdi millet.su sacma sapan konu bile 5 sayfa olmus.ac bi rollde millet kafayi daitsin enerjinisini bosaltsinBalistik raporlarına göre milimle yırtmış bilmiyoruz tabi kim hazırladı
Zaten YouTube kanalım var ki 😂😂😂 sadece dünya dışı varlıkları anlatacağım.Bence ypma dost bunlar tehlikeli insanlar arkanda kimse durmaz sosyal medyayı kullanmadan küçük küçük müritler topla
Ben Zengin bir insan olduğumu bahsetmedim 10 20 gün beklemek zorundayım. Vakit geçiyorum kumar ile .Sen bence bayspinde takılı kalmışsın herhalde şuan ruh aleminde bayspindesjn
Ekli dosyayı görüntüle 582259
Oğlum ne güzel ailelerden dünyadan derin devletten bahsediyorduk saçma şeyle girdin mahvettin konuyuBen Zengin bir insan olduğumu bahsetmedim 10 20 gün beklemek zorundayım. Vakit geçiyorum kumar ile .
Pasaportum çalındı beklemek zorundayım hala gelmedi ne yapayım 😆 anladın mı şimdi 😂😂😂Sen bence bayspinde takılı kalmışsın herhalde şuan ruh aleminde bayspindesjn
Ekli dosyayı görüntüle 582259
Way anasini gecmis olsun erhanimSabah akşam arıyor alacaklılar dayı bir aktarma yapalım dedik eşi dostu da bitirdik geçen komple patladık forumdan borç yapmazdım borçlandım arkadaşlara Ekli dosyayı görüntüle 582260
biz ne güzel ailelerden konuşuyorduk ekvadordayim demeye başladıAbi forumda ne kadar aklini kacirmis insan var yahu.vallahi cok sasiriyorum olanlara.adam dunya disi varliklarla iletisime gectim ekvadordayim diyor.trde yokmu la o elemanlardan
Tamam işte dünya sistemini konuşuyorduk 😂😂😂 sistem insanlar üstünden dönmüyor ki 😆Oğlum ne güzel ailelerden dünyadan derin devletten bahsediyorduk saçma şeyle girdin mahvettin konuyu
Özel den yaz ekvador damiyim dedilmiyim gör eğer ekvadorda isem 10 bin dolarını alırımbiz ne güzel ailelerden konuşuyorduk ekvadordayim demeye başladı
Sen fazla atıp tuttuyon hadi iyi geceler sana ekvatordaTamam işte dünya sistemini konuşuyorduk 😂😂😂 sistem insanlar üstünden dönmüyor ki 😆
Bende onu diyorum var ama piyon sadece algıbeyler aslında illuminati, dünyayı yöneten aileler gibi saçma sapan şeyler yok dünyada. Bunlar tamamen yalandan ibaret bir teoridir herhangi bir kesinliği yoktur internette bir çok şey okumuş olabilirsiniz bunlar hakkında ama kesinliği aynı tanrı gibi kanıtlanamamıştır kısaca inanıp kendi kendinize kafanızı yormanıza gerek yok .
dipnot: corinthians ev 1,5 üst gelmezse yarın haberlerdeyim
Yani tanriyada inanmiyon anladım ben bu cümledenbeyler aslında illuminati, dünyayı yöneten aileler gibi saçma sapan şeyler yok dünyada. Bunlar tamamen yalandan ibaret bir teoridir herhangi bir kesinliği yoktur internette bir çok şey okumuş olabilirsiniz bunlar hakkında ama kesinliği aynı tanrı gibi kanıtlanamamıştır kısaca inanıp kendi kendinize kafanızı yormanıza gerek yok .
dipnot: corinthians ev 1,5 üst gelmezse yarın haberlerdeyim
Yav hehe YouTube kanalim da yok dünyayı da gezmiyorum 😂Sen fazla atıp tuttuyon hadi iyi geceler sana ekvatorda
görmediğin hiçbir şeye inanma bu hayatta kardeşim büyük hata yaparsın kendi kendini hasta edersin . Dini konular kisi ile tanrısı arasında olan şeyler buna bir sözüm yok herkes istediğine inanabilir bende muslumanım elhamdülillah ancak bilimsel olarak kesinliği kanıtlanamamış şeylere inanmayın dini konular dışındaBende onu diyorum var ama piyon sadece algı
Yusuf Güney sen misin yoksa ?İstediğiniz kadar alay edin umrumda olur mu yakın zamanda YouTube kanalımda her şeyi açık açık söyleyeceğim. Sadece Zaman 😂