- 13,418
- 8,911
- 113
Wooonnn ulann wooon.Aşığım sanaa doyamıyorum Portlanttttt
Kanka durki duralım 😄😄ulan nerden geldı ya ınanılır gıbı degıl ne sans var ulan ersın bız olsak 100 kere yatmıstık
100 lugun hayrını gordun bak mubarek adamızKanka durki duralım 😄😄
İyilik yap iyilik bulmuydu sloganımız dost 😄100 lugun hayrını gordun bak mubarek adamız
Gözünle devirecen beni dost dur yapma 😄dost mıllet bıırı 45+4 te kazanır bırı 2 dk da 15 sayı cıkar kazanır bızım eksık nerde kazancak gıbı oluyoz yıne yatıyoz @Shellac
bıze ıyılık yapanın ısı gucu rast gıtmez dost nasıl oldu oyle kazandı hayret ettıkİyilik yap iyilik bulmuydu sloganımız dost 😄
Deme dost yanarızshell dostum artık gecelerı erken yatar cok kaybettı ara verır yıne
ne oynasak teke gıdıyo knk onlarca kupon hepsı mı tek gole yatar bız deplasman atar dedıgımız 2 mac 5 0 bıttı bu kadar olmaz yanıDeme dost yanarız
arada oluyor böyle donemler ins tez zamanda atlatırsınne oynasak teke gıdıyo knk onlarca kupon hepsı mı tek gole yatar bız deplasman atar dedıgımız 2 mac 5 0 bıttı bu kadar olmaz yanı
Whyyyy dosttt whyyyyyne oynasak teke gıdıyo knk onlarca kupon hepsı mı tek gole yatar bız deplasman atar dedıgımız 2 mac 5 0 bıttı bu kadar olmaz yanı
nerde atlatcan kardes 3 kurus gecıyo verıyoz hemen akar yok 20 25 le tırmalıcan da sans doncek zor ısarada oluyor böyle donemler ins tez zamanda atlatırsın
🍀Herkese hayırlı geceler,hayırlı sahurlar dilerim dostlarEkli dosyayı görüntüle 146288