İlk defa yahudilere sempati duydum3:30 dakika kala won.Yahudi dostlara teşekkürler.Bu maça 2.5K basacaktım site limit koydu maça maks basım 1520idi.Çok güveniyordum bu maça.Enerji veren destek veren dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.İsimler aklımda akşama müsait olabilirsem konuda görüşürüz inşallah @Shellac @Daimon burası yeşil reisler
Tebrikler dost3:30 dakika kala won.Yahudi dostlara teşekkürler.Bu maça 2.5K basacaktım site limit koydu maça maks basım 1520idi.Çok güveniyordum bu maça.Enerji veren destek veren dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.İsimler aklımda akşama müsait olabilirsem konuda görüşürüz inşallah @Shellac @Daimon burası yeşil reisler
✅ 🧐 👏 👏3:30 dakika kala won.Yahudi dostlara teşekkürler.Bu maça 2.5K basacaktım site limit koydu maça maks basım 1520idi.Çok güveniyordum bu maça.Enerji veren destek veren dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.İsimler aklımda akşama müsait olabilirsem konuda görüşürüz inşallah @Shellac @Daimon burası yeşil reisler
Tebrikler dostum tekrarfan limit olmasaymis iyiymiş ama bunada şükür3:30 dakika kala won.Yahudi dostlara teşekkürler.Bu maça 2.5K basacaktım site limit koydu maça maks basım 1520idi.Çok güveniyordum bu maça.Enerji veren destek veren dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.İsimler aklımda akşama müsait olabilirsem konuda görüşürüz inşallah @Shellac @Daimon burası yeşil reisler
Teşekkür ediyorum reisimTebrikler dost
sen işlerini hallet dostummmm <333:30 dakika kala won.Yahudi dostlara teşekkürler.Bu maça 2.5K basacaktım site limit koydu maça maks basım 1520idi.Çok güveniyordum bu maça.Enerji veren destek veren dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.İsimler aklımda akşama müsait olabilirsem konuda görüşürüz inşallah @Shellac @Daimon burası yeşil reisler
Teşekkür ederim reis✅ 🧐 👏 👏
Seviliyorsun kardeşim benim özellikle sen kesin aklımdasınsen işlerini hallet dostummmm <33