- 17,964
- 3,338
- 113
Clevland NBA TSKIMI 19 sayı atar. Oynadım oran 2.00
Ya dost bunlar normal futboluda geçti şikede artık harbiden fena para dönüyor baskette adiler ya
Yani utanmıyolarda yani hakikaten çık sıktı bunların şikesiYa dost bunlar normal futboluda geçti şikede artık harbiden fena para dönüyor baskette adiler ya
ADAMA SORARLAR demi 3 ceyrekde 3 sayı nedir diye sadece yani bukadar gösdere gösdere olmaz insanların aklıyla oynuyorlar resmen yazıklar olsun yaYani utanmıyolarda yani hakikaten çık sıktı bunların şikesi
Valla oranı yüksek verilen hiç bir basketin geldiğini görmedim normalde 1.85 yükseltiyor şişiriyor oranı 2.20Yani utanmıyolarda yani hakikaten çık sıktı bunların şikesi
@SabriBey aga dün senın 1.40 dan yatan kombine u21 ler bunun yanında melek baksana olaya
Depin 8 oyunculuk kadrosu varmış zaten. Yorulmuslardir
Sağlık olsun Alt oynamış olsaydın kazanmıştın ben her zaman alt oynamayi tercih ederim cikacagagini beklemektense çıkmamasını beklemek tercih ederim ben kolay kolay üst oynamam
Hacı bana düşmez ama gerçekten merakımdan soruyorum. Nereden buluyorsunuz böyle maçları. Çok mu arıyorsunuz. Güzel maç yoksa beklemeyi sabretmeyi öğrenmelisin bence. Amatör zihniyetli takımların maçları bunlar. Periyot 16-0 da bitebilir veya voleybolda set 25-3 falan da bitebilir. Bu tip maçlarda böyle sonuçlar oluyor
Bi daha da. Alt. Oynadım Anadolu Eda Pınar KarşıyakaSağlık olsun Alt oynamış olsaydın kazanmıştın ben her zaman alt oynamayi tercih ederim cikacagagini beklemektense çıkmamasını beklemek tercih ederim ben kolay kolay üst oynamam