- 7,770
- 5,058
- 113
Eyvallah kardeşim. CansınÇalışmak üzerine yazılan en sağlıklı yorum. Duygularima tercüman oldun. Ağzına sağlık üstat 👍
Eyvallah kardeşim. CansınÇalışmak üzerine yazılan en sağlıklı yorum. Duygularima tercüman oldun. Ağzına sağlık üstat 👍
Peluş yastık peluş anahtarlık gir araştır kafana yatarsa veriyim götür sateğer öyle bi niyetim olursa veya durumlar düzelirse sana muhakak ulaşcam dost
toplarsın kendini ya bırakma boşver herşey kumar değil git biraz çalış kafanı dağıtırısn hem ligler başlayana kadar 3-5 biriktir bişeygeçti bizden o artik ne lelesi kaldı ne lolosu
Sen adamsın adamın dibisin . Helal olsun sanaHurdacılık yapıyorum dostum
herşeyin hayırlısı bakalım hayat bize ne göstericektoplarsın kendini ya bırakma boşver herşey kumar değil git biraz çalış kafanı dağıtırısn hem ligler başlayana kadar 3-5 biriktir bişey
slota yütülme bu arada maçlar başlayınca kupon paylaşmaya başlarsın burda herşey güzel olacak ben inanıyorum
Eyvallah kardeşim varolSen adamsın adamın dibisin . Helal olsun sana
abi hurdanun kilosu kaç para şuanda demirinHurdacılık yapıyorum dostum
10 lira dostumabi hurdanun kilosu kaç para şuanda demirin
Aslında şehirden şehire değişiyor şimdilik mersin 10-11 tl arasındaabi hurdanun kilosu kaç para şuanda demirin
iş nedir acabaBen 36 bin maaş alıyorum 3 ayda bir çift maaş + özel sağlık sigortası yinede para birikmiyor tek yaşadığım halde. 17-20 gibi paralara çalışıp ev geçindiriyor millet Allah yardımcıları olsun
Alüminyum kilosunu kaça alıyonHurdacılık yapıyorum dostum
30 tlAlüminyum kilosunu kaça alıyon
hurda bi buzdolabı var 170 tl ye alırım diyor burda bi hurdacı bunlar nasıl satılıyor tartılmaz heralde demi10 lira dostum
❌ 50*2 = 100 TL. (Kaybettiniz, toplam zarar: 50+100 = 150 TL)nasıl yani anlamadım kanka
50ye satıyom ben aw
Ben 250-350 arası alıyorum burdahurda bi buzdolabı var 170 tl ye alırım diyor burda bi hurdacı bunlar nasıl satılıyor tartılmaz heralde demi
Hangi alüminyum dostum sert alüminyum, kutu alüminyum, yumuşak alüminyum, araiş alüminyum diye elli çeşidi var50ye satıyom ben aw
ha iyi ya o zaman normale gitmiş hurdacıya bişey sattığımda varya hep dolandırılmış hissiyatı oluşuyor neden acaba ?Ben 250-350 arası alıyorum burda
Sporla aram okadar yokki reis nasıl olacak❌ 50*2 = 100 TL. (Kaybettiniz, toplam zarar: 50+100 = 150 TL)
❌ 100*2 = 200 TL yatırırsınız. (Yine kaybettiniz, toplam zarar: 200+150 =350 TL)
❌ 200*2 = 400 TL yatırırsınız. (Yine kaybettiniz, toplam zarar: 400+350 = 750TL)
❌ 400*2 = 800 TL. (Yine kaybettiniz, toplam zarar: 800 + 750 = 1550 TL)
✅ 800*2 = 1600 TL. Bu defa yazı dediniz ve yazı çıkıp kazandığınızı varsayalım. Olasılık yüzde 50 ise, kazanç da iki katıdır. Yani, Martingale teorisi ile 1600 TL kazanmış oldunuz.
her denemeyi tek mac 2,50 oran civarında yapacaksin kazandımi kupon ilk adıma geçeceksin sürekli başlangıç miktarını butcene göre ayarlarsin
Eloksallı, boyalı, ham, külçe bunlarda alüminyumHangi alüminyum dostum sert alüminyum, kutu alüminyum, yumuşak alüminyum, araiş alüminyum diye elli çeşidi var