- 271
- 435
- 63
Beyler 50 bin tl ile günlük 3bin 5 bin tl kazanmak istiyorum bu betco lardan 1.30 orandan aşagı bi oran dan tek maç yapsam örnek olarak 1.20 orana 20 k bassam herhangi bi problem olurmu acaba veya fikri olan varsa söyleyebilir
Ana psra cevrimi 1.3 betcolarin cogunda benim bildigim holigrup ve bets10 da sorun cikmaz ama sürekli oynarsan yine belge falan isteyebilirlerBeyler 50 bin tl ile günlük 3bin 5 bin tl kazanmak istiyorum bu betco lardan 1.30 orandan aşagı bi oran dan tek maç yapsam örnek olarak 1.20 orana 20 k bassam herhangi bi problem olurmu acaba veya fikri olan varsa söyleyebilir
YapmaBeyler 50 bin tl ile günlük 3bin 5 bin tl kazanmak istiyorum bu betco lardan 1.30 orandan aşagı bi oran dan tek maç yapsam örnek olarak 1.20 orana 20 k bassam herhangi bi problem olurmu acaba veya fikri olan varsa söyleyebilir
çekim için yatıralan tutarı çevirmen gerek 10k yatırıp 1.30 basman gerekiyor. 1xbet betwinner da bu oran 1.1Beyler 50 bin tl ile günlük 3bin 5 bin tl kazanmak istiyorum bu betco lardan 1.30 orandan aşagı bi oran dan tek maç yapsam örnek olarak 1.20 orana 20 k bassam herhangi bi problem olurmu acaba veya fikri olan varsa söyleyebilir
Beyler 50 bin tl ile günlük 3bin 5 bin tl kazanmak istiyorum bu betco lardan 1.30 orandan aşagı bi oran dan tek maç yapsam örnek olarak 1.20 orana 20 k bassam herhangi bi problem olurmu acaba veya fikri olan vars
4,5 adımda patlar mantıklı degilBeyler 50 bin tl ile günlük 3bin 5 bin tl kazanmak istiyorum bu betco lardan 1.30 orandan aşagı bi oran dan tek maç yapsam örnek olarak 1.20 orana 20 k bassam herhangi bi problem olurmu acaba veya fikri olan varsa söyleyebilir
gecn o bayern 1.30 odanla 60 k veren kuponu patlatti yenldi mkBen bi ara 1.20 1.30 cifte şans ms1 ms2 oynardim 10 k basardim tertemiz gelirdi her gün. Taki bayern munih köy takımi kaldırım spor gibi bi takimla berabere kalinca iddayi tövbe ettim
O yüzden iddayı bıraktım 🤣gecn o bayern 1.30 odanla 60 k veren kuponu patlatti yenldi mk
ust alsam kazanmisti garanti olsn dedm bayerne verdm 13 macin 12 si geldi ipne bayern
En temizi bets10 20k 1.15 orana bas kâr olanı çek her gunBeyler 50 bin tl ile günlük 3bin 5 bin tl kazanmak istiyorum bu betco lardan 1.30 orandan aşagı bi oran dan tek maç yapsam örnek olarak 1.20 orana 20 k bassam herhangi bi problem olurmu acaba veya fikri olan varsa söyleyebilir
Zaten demek.istedigim.de 1.30 altı oranı nerde oynabilirimEn temizi bets10 20k 1.15 orana bas kâr olanı çek her gun
1xbet betwinner 1.1Zaten demek.istedigim.de 1.30 altı oranı nerde oynabilirim