- 8,752
- 2,958
- 113
Uye degilim ama bu söze üye olunur🤠BİR GÜN DEĞİL HER GÜN LUVİBET
Uye degilim ama bu söze üye olunur🤠BİR GÜN DEĞİL HER GÜN LUVİBET
Luvibet Ailesine Hoşgeldiniz DiyelimUye degilim ama bu söze üye olunur🤠
Hergün kayıp ama hiç bonus ekleme yok diyelimBİR GÜN DEĞİL HER GÜN LUVİBET
💘Hırs ,başarısızlığın son sığınağıdır.
Hesabımı açsan keşke iki gözümün çiçeği dün başka sitelerde 2 k kaybettim.
Aynen oyle bi sikinti var sitedeHergün kayıp ama hiç bonus ekleme yok diyelim
Nasıl bir bonus kral merak ediyorum benim de her gün kayıplarım oluyor kayıp bonusu hariç bonus ekleniyor mu ? Yani tabi senin çok yüksek meblağlarsa olabilir belkiHergün kayıp ama hiç bonus ekleme yok diyelim
bazı siteler iyi yatırım yapan kişilere kayıp bonusu dışında bazen jest bonusu veriyor kardeşim.Nasıl bir bonus kral merak ediyorum benim de her gün kayıplarım oluyor kayıp bonusu hariç bonus ekleniyor mu ? Yani tabi senin çok yüksek meblağlarsa olabilir belki
Hangi siteler kral var mı aralarinda sağlam olan iyi yatırım dediğin günlük 5-10 k falansa bizi aşar tabi debazı siteler iyi yatırım yapan kişilere kayıp bonusu dışında bazen jest bonusu veriyor kardeşim.
yokbe dostum günlük 5-10 k biz kimiz ki. rotabete yatır ara sıra özel günlerde diğer siteler 20 freebet eklerken rota 500-500 ekliyor mesela. magnumbet forum admini frebet hediye ediyor eğer son işlemin bonus falan değilse. aklıma geldikçe yazarım sanaHangi siteler kral var mı aralarinda sağlam olan iyi yatırım dediğin günlük 5-10 k falansa bizi aşar tabi de
Eyvallah kral ya boşu boşuna düzülüyoruz @Atlasbet Destek ten insiyatif bonusu istedik mesaja bakmıyoryokbe dostum günlük 5-10 k biz kimiz ki. rotabete yatır ara sıra özel günlerde diğer siteler 20 freebet eklerken rota 500-500 ekliyor mesela. magnumbet forum admini frebet hediye ediyor eğer son işlemin bonus falan değilse. aklıma geldikçe yazarım sana
Rota ve Magnum hiç denemedim bu akşam bı başlayalım bariyokbe dostum günlük 5-10 k biz kimiz ki. rotabete yatır ara sıra özel günlerde diğer siteler 20 freebet eklerken rota 500-500 ekliyor mesela. magnumbet forum admini frebet hediye ediyor eğer son işlemin bonus falan değilse. aklıma geldikçe yazarım sana
canlı destek verir belki ama 3-5 k kayıp varsa 50 tl falan ancaEyvallah kral ya boşu boşuna düzülüyoruz @Atlasbet Destek ten insiyatif bonusu istedik mesaja bakmıyor
Umarımcanlı destek verir belki ama 3-5 k kayıp varsa 50 tl falan anca
rota bence en sağlam 3 bürodan biri.Rota ve Magnum hiç denemedim bu akşam bı başlayalım bari
Promosyonları nasıl reisrota bence en sağlam 3 bürodan biri.
Çok soru soruyorum kusura bakmarota bence en sağlam 3 bürodan biri.
ben yüklü yatırım yaptığımda rotaya yapıyorum kayıp bonusları az. bu siteyi tercih etmemin sebebi en güvendiğim büro. birde şöyle bir kayıp bonusu var son 3 yatırımdan çekim yapamazsan 100 de 10 mu öyle bir şey. açıkcası promosyon için değil güvenli olduğu için kullanıyorum.Promosyonları nasıl reis
Anladım kral bı bakarız o zaman kasa 1-2 k varken şimdilik diğerlerinden devam . Bilgilendirme için teşekkür ederim şansın bol olsunben yüklü yatırım yaptığımda rotaya yapıyorum kayıp bonusları az. bu siteyi tercih etmemin sebebi en güvendiğim büro. birde şöyle bir kayıp bonusu var son 3 yatırımdan çekim yapamazsan 100 de 10 mu öyle bir şey. açıkcası promosyon için değil güvenli olduğu için kullanıyorum.