Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Günün 27.41 Oran %100 Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
300
Kupon Oranı
27.41

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
92,242
69,881
113
Beyler konu amacını aşmasın arkadaş tahmin yapıyor iyi forumlar...

ronaldo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
170
52
28
La sizi insan yerine koyup yardimci olmaya calsianda kabahat oynuyosn oyna oynamiyosn b.k atma cekil kenara ya yapiyosn da insan gibi yorum yap
Niye sinirleniyon sen şimdi :D Senin buglarını ortaya dökünce bi elin ayağına dolaştı senin :D Bak tek bir soru soruyorum hala cevap vermiyorsun başka yerlere çekiyorsun :D Madem eline böyle maçlar geliyor. Sen neden bu maçlara oynayıpta zengin olmadın :D

Skorunakadar

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
58
31
18
Çok üzüldüm lütfen cevap ver :D Bu soruya senin gibi tipçiler cevap veremez zaten beyninin yandığı soru budur, neden zengin değilsin madem şikeli dersin küfreder engeller :D
Buradan numara veriliyor mu numarami vercem dm den ara beni wp dan da tum maclarin ayarli oldugunu ispatliycam sana konusalim pisman olacaksin alayci konusmamalisin

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Buradan numara veriliyor mu numarami vercem dm den ara beni wp dan da tum maclarin ayarli oldugunu ispatliycam sana konusalim pisman olacaksin alayci konusmamalisin
Bu da başka bir klasik özelden yazcam kanıtlıcam vs vs. Varsa elinde belge burdan kanıtla herkes görsün yiyorsa

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Adamlara yüzde yüz gelcek şike mike masör antrenör falan birşeyler dedin ver adamın parasını :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...