- 92,242
- 69,881
- 113
Beyler konu amacını aşmasın arkadaş tahmin yapıyor iyi forumlar...
Başkan arkadaş tahmin yapmıyor. Maçlar ayarlı şikeli kesin gelicek diyorBeyler konu amacını aşmasın arkadaş tahmin yapıyor iyi forumlar...
HayirlisiTuh getti 10 gayma😀
Reis tahmin yapıyordur...Başkan arkadaş tahmin yapmıyor. Maçlar ayarlı şikeli kesin gelicek diyor
Sana cevap yok dahaBaşkan arkadaş tahmin yapmıyor. Maçlar ayarlı şikeli kesin gelicek diyor
Çok üzüldüm lütfen cevap ver Bu soruya senin gibi tipçiler cevap veremez zaten beyninin yandığı soru budur, neden zengin değilsin madem şikeli dersin küfreder engellerSana cevap yok daha
Niye sinirleniyon sen şimdi Senin buglarını ortaya dökünce bi elin ayağına dolaştı senin Bak tek bir soru soruyorum hala cevap vermiyorsun başka yerlere çekiyorsun Madem eline böyle maçlar geliyor. Sen neden bu maçlara oynayıpta zengin olmadın
Buradan numara veriliyor mu numarami vercem dm den ara beni wp dan da tum maclarin ayarli oldugunu ispatliycam sana konusalim pisman olacaksin alayci konusmamalisinÇok üzüldüm lütfen cevap ver Bu soruya senin gibi tipçiler cevap veremez zaten beyninin yandığı soru budur, neden zengin değilsin madem şikeli dersin küfreder engeller
Bu da başka bir klasik özelden yazcam kanıtlıcam vs vs. Varsa elinde belge burdan kanıtla herkes görsün yiyorsaBuradan numara veriliyor mu numarami vercem dm den ara beni wp dan da tum maclarin ayarli oldugunu ispatliycam sana konusalim pisman olacaksin alayci konusmamalisin
Sakin ol ronaldo asmıyım kramponlarınıLa sizi insan yerine koyup yardimci olmaya calsianda kabahat oynuyosn oyna oynamiyosn b.k atma cekil kenara ya yapiyosn da insan gibi yorum yap
3.5 alabilirsiniz dakika 25 de29- 39 arası gol Aswan
param olsa valla denemek icin de llsa oynardim.3.5 alabilirsiniz dakika 25 de
İlk yarıdan yatıcak kaybolma bi yereBekle ⌛
Bekle ⌛
dayı 100 kaat bastım yattık nolcak.Bekle ⌛