- 1,350
- 881
- 113
sıke baska bısey deıl ıstatıslık falan palavra göle bak buz gıbı
İşte diyorlar ya hani maç 4 3 bitecek diye o ayarlı işte son saniyede olsa atiyorlar. Örnek vereyim eskiden derbilerde kirmizi kart alirlardi cekismeli geciyor diye iddaa sirketleseli o bile artik gelmiyor 😊sıke baska bısey deıl ıstatıslık falan palavra göle bak buz gıbı
ben neye kızıyom bılıyonmu mıllet hala bjk tek kale oynadı cok kacırdı dıyo buna delırıyom dd ula adam atmıyo baskılı gösterıp gollu gececekmıs gıbı göterıyoİşte diyorlar ya hani maç 4 3 bitecek diye o ayarlı işte son saniyede olsa atiyorlar. Örnek vereyim eskiden derbilerde kirmizi kart alirlardi cekismeli geciyor diye iddaa sirketleseli o bile artik gelmiyor 😊
Bak dün herkes benimle alay etti ama juve 2 2 skorda merihi bilerek oyundan cikardi diyorum adam he he diyor bu insanlara laf anlatamazsnben neye kızıyom bılıyonmu mıllet hala bjk tek kale oynadı cok kacırdı dıyo buna delırıyom dd ula adam atmıyo baskılı gösterıp gollu gececekmıs gıbı göterıyo
ne ayarlısı bilader ne içiyorsun ya birde yüzde yüz felan demişsin👇👇🇹🇷🇹🇷🇹🇷👇👇
---------------------------------------------------------------------
🖤🇹🇷 Aswan - Ghazl El Mahallah
IY/MS [1/2]{32.00}
Score [1:3] {25.00}
valla doru dıyon ddBak dün herkes benimle alay etti ama juve 2 2 skorda merihi bilerek oyundan cikardi diyorum adam he he diyor bu insanlara laf anlatamazsn
maçlar da ayarlama (sıke)yokmu yanıne ayarlısı bilader ne içiyorsun ya birde yüzde yüz felan demişsin
telegramda kubılay can var bılıyonmu o cocugu oda skor paylasıyo ıyı analız yapamıyo arada patlıyo ama 4de 3 cekıyo geneldeben neye kızıyom bılıyonmu mıllet hala bjk tek kale oynadı cok kacırdı dıyo buna delırıyom dd ula adam atmıyo baskılı gösterıp gollu gececekmıs gıbı göterıyo
Reis 1 tane daha ilk yarı ikinci yarı verde oyniyim ya👇👇🇹🇷🇹🇷🇹🇷👇👇
🖤🇹🇷 Aswan - Ghazl El Mahallah
IY/MS [1/2]{32.00}
Score [1:3] {25.00}
maçlarda ayar olsada sen ben gibi garibanın bilgisi olmazmaçlar da ayarlama (sıke)yokmu yanı
Tamam abi buyuksun sen kaybetmeye mahkumsun unutma bunune ayarlısı bilader ne içiyorsun ya birde yüzde yüz felan demişsin
Aswan macini verdimReis 1 tane daha ilk yarı ikinci yarı verde oyniyim ya
Kuponlari yigarim burayaMaçlar ayarlıdırcılar kaldı mı hala ya :d
Sen hep kazanıyorsun demekki. Bodrumda 2 yazlık kordonda villa kadıköyde apartman dairesi garajında da lamborghini ferrari vardır eminimTamam abi buyuksun sen kaybetmeye mahkumsun unutma bunu
O macin 1 olacagini kim soyledi😂atalanta 1/1 alsana 1.80 banko d
Varsa 1 tane daha lazım reis yasalsa tek maç oynanmıyo yaAswan macini verdim