- 5,692
- 3,921
- 113
Tebrikler dostum kaç kişiye ne kadar yapalımOynadigim an kuponum geldi sansa bak bemim rolingim biter ahahha
Tebrikler dostum kaç kişiye ne kadar yapalımOynadigim an kuponum geldi sansa bak bemim rolingim biter ahahha
İnşallah gelirRoling devam.birazda korner bekleyelim hep gol bekleyecez degiliz ya sans bizden yana olsun
Bol şanslar kardeşim de fazla zorlamaRoling devam.birazda korner bekleyelim hep gol bekleyecez degiliz ya sans bizden yana olsun
Agaaaa inşallah gelir gerek var mıydı riskeRoling devam.birazda korner bekleyelim hep gol bekleyecez degiliz ya sans bizden yana olsun
Sen iyi degilsin sinirini git baskasindan çıkar, ben iyi bisey dedim.Aga sayende diye iğneleyici yorum yapiyorsun adam 3bin küsür tlyi ben dedim diye basar mı empati yap
Bol şans kankaRoling devam.birazda korner bekleyelim hep gol bekleyecez degiliz ya sans bizden yana olsun
devam bol sansRoling devam.birazda korner bekleyelim hep gol bekleyecez degiliz ya sans bizden yana olsun
Yapma başkan beklemedeTebrikler dostum kaç kişiye ne kadar yapalım
Bol sansRoling devam.birazda korner bekleyelim hep gol bekleyecez degiliz ya sans bizden yana olsun
Smile cikmiyor aga k.bakmaSen iyi degilsin sinirini git baskasindan çıkar, ben iyi bisey dedim.
Abi devam ediyorum bu son roling gelirse bi 500 daha dagiticamTebrikler dostum kaç kişiye ne kadar yapalım
az öncede dememişti kanka ama ağanın eli tutulmazAdam cekılıs yapacam demedi ki loooo