Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Dosyası

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
889
265
63
Merhaba arkadaşlar iki tane haciz dosyam var ve çalıştığım yerden anlaşmalı olarak çıkacağım maaştan 4/1 kesilirken dosya sırasına göre kesiyor tazminatımı alırkende sıraya göre mi kesecek yoksa iki dosyanında ücreti ödenecek mi bilen ve yaşayan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim
İşten ayriliyorsan içerde kalan maaşın sıradaki dosyaya 4/1 kesilir. Eğer tazminat alacaksan tazminat ilk dosyayi kapatır kalan para ile ikinci dosyana tamamı kesilir

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
Yok zaten taahhütlü taksit yapalım dedi yok dedim. Onu da olur da bilerek veya bilmeyerek ödemezsen hapis cezası çıkıyor. Oturma odasında bir tane mutfakta da ufak bir televizyon var küçük. Bunlardan birini alabilir mi?
Aynı zamanda telefonda da ödeme sözü verme . Avukatlar imzalı taahhüt alamayınca telefonda bir an yanılgıya düşürüp ödeyeceğim sözünün ağzından çıkması için uğraşıyor bilgin olsun .

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
139
43
Aynı zamanda telefonda da ödeme sözü verme . Avukatlar imzalı taahhüt alamayınca telefonda bir an yanılgıya düşürüp ödeyeceğim sözünün ağzından çıkması için uğraşıyor bilgin olsun .
O zaman sürekli öteleyeyim mi para olana kadar yada hesaplarına ufak ufak yollayayım para olduğu zaman.

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
O zaman sürekli öteleyeyim mi para olana kadar yada hesaplarına ufak ufak yollayayım para olduğu zaman.
Maaşın veya adına alabilecekleri hicbir şey olmayınca anlaşmak daha kolay oluyor . Varlık şirketi avukatı 38bin liralık borcu 11bine kadar çekti ödemem dedim 5k param var :) yani alabilecekleri birşey olmayınca ana paraya kadar düşebiliyorlar bazen

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
139
43
Maaşın veya adına alabilecekleri hicbir şey olmayınca anlaşmak daha kolay oluyor . Varlık şirketi avukatı 38bin liralık borcu 11bine kadar çekti ödemem dedim 5k param var :) yani alabilecekleri birşey olmayınca ana paraya kadar düşebiliyorlar bazen
Bu arayan avukat şimdi varlık sirketi avukatı mı yoksa normal vodafone nun avukatı mı? Vodafone direk avukata verdi ödenmeyince

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,792
5,081
113
Bu arayan avukat şimdi varlık sirketi avukatı mı yoksa normal vodafone nun avukatı mı? Vodafone direk avukata verdi ödenmeyince
2bin tl altındaki borçlara af geldi bende üç tane vardı silindi hepsi ama tarih olayı varmı bilmiyorum onu sormak lazım. Belli bir tarihten önceki 2bin tl altındaki icra borçları silindi .eğer senin borç aynı tarihi kapsıyor ise borca itiraz edebilirsin . Avukat sana haklarından bahsetmez sen kendin uğraşacaksın

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
TC Onaylı
4,899
3,007
113
2bin tl altındaki borçlara af geldi bende üç tane vardı silindi hepsi ama tarih olayı varmı bilmiyorum onu sormak lazım. Belli bir tarihten önceki 2bin tl altındaki icra borçları silindi .eğer senin borç aynı tarihi kapsıyor ise borca itiraz edebilirsin . Avukat sana haklarından bahsetmez sen kendin uğraşacaksın
Harbi silindi mi o

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
61
28
ya kardeşim bilginiz yoksa yanlış bilgilendirmeyin evden altın para hariç bişey alamaz maaş haczide kalktı boşa endişelenmeyin

tugceseyhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
52
28
Şuan maaşında olan icra dosyanın parasını keser öyle verir tazminatını.