Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz Hk.

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,076
113
Ödememe sebebin kumar senin
Ya sen ne sorunlu bir piçsn aq şu forumda senin bir tane adam akilli yorumunu göremedim işin gücün itlik sanane adamın parayı ne yaptığı andaval konu hakkında bilgin varsa yazarsn yoksa sus yok borcunu öde yok sen kumarda kaybetmişsin parayı sanane andaval sanane adam borcumu ödeyin mi demiş para mı istemiş adama laf sokup duruyorsn hıyaragasi

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
253
63
Gelmiyorlar kral icraya falan adreside ben taşıdım gelirler diye daha uğrayan yok borç 400 k
Dostm bende adanaliyim bu arada. Bide sey soracam borc ne kadar oluyor avukat maarafi ile beraber 200klik borc avukata duserse ne kadar olur. Ben tel no degstm arayip ulasmasnlar diye nekadar oldgndan haberm yok merakta etmiyor deglm

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
253
63
Arkadaslar tekrar merhaba ozaman gelmediler ama pazartesi kesin gelecez diyor ibneler. Koltuk takimi tv makina falan var evde bunlari alamaz biliyorumda. Altin vs var cekmecede. Acaba onlari saklasammi her tarafi karisturiyorlarmi cekmece yatakalti falan basina gelen acil bilgilendrsin bu adiler cidden geliyor busefer

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
67
28
Yaw arkadaşlar bak olayları yaşamış birisi olarak söylüyorum icra işini

1. 3 ay taksit ödemezsen icra başlar
2. İcra takibinden sonrada 2 ay ödemezsen (avukata göre süre değişiyor) sigortalı bir işte çalışıyorsan maaşından belli bir miktar kesiyorlar aylık
3. Egerki iş yoksa üstüne birsey varsa haciz koyuyorlar
4. Egerki ikiside yoksa 6 7 Ay Sonra Evine Geliyorlar ama birsey almaları çok zor aynı eşyadan 2 tane olursa anca alabiliyorlar
Avukat polis geldiğinde sana taahhüt gibi birsey imzalatiyor odeyecegine dair kesinlikle imzalamayin egerki imzalayıp odemezseniz hapise kadar yolu var

İcra işi bu şekildedir yaşamış birisi olarak anlatım
Artık 2 tane masa olsada 1 ini alamiyolar kanun değişti evde altın para antika yoksa bişey alamıyor

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
187
67
28
Bu arada maşallah e hacizler cosmuş papara hacizli ininal hacizli hacizi olan varsa payco papara vs yerlere güvenmeyin şak diye e haciz koyuyolar ibneler haftada 2 kere sorgu yapiyolar demekki yakalandık :)

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
403
83
Beyler iyi forumlar. Avukat aradi çarsamba gunu hacize gelecegini soyledi. Kurus yok . Bu hacizi durdurmanin bi yolu varmi lutfem yardm aileye rezzil rusba olurum
Öncelikle sigortalı bir işte çalışıyorsan maaşının dörtte birine haciz konulur, sigortalı bir işte çalışmıyorsan, ev araba ipotek etmek isterler, onlar da yoksa eve gelip bir çay içmek isterler, hala daha yok dersen Allah sizin belanızı versin derler, o kadar. Ama bunları normal googlea falan sorsana, niye kendini etiket ediyorsun ki millete. Boşver gerek yok, google amcan her şeyi bilir.

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
491
83
Benim kuzenin arabasını aldılar hacizden başka bişe olmadı bişe imzalamam polis değil cumhurbaşkanı gelsin yine imzalamam zorla imzalatamazlar zaten

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
491
83
Eve haciz e gelen memuru eve almazsak ne olur zorlamı girmeye çalışcak dava açarım

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
253
63
Eve haciz e gelen memuru eve almazsak ne olur zorlamı girmeye çalışcak dava açarım
Polisle geliyorlarmis oyle bi sansimiz yokta geli0 cekmece yatagin altini falan kurcalarmi omu merak ediyorum .kimisi diyor para bile bulsalar masada onu aliyorlar heryeri karisitriyorlar altin varsa aliyorlar falan valla cok kil oldum insallah ailemin onunde rezzil olmam

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
491
83
Beyler benimde borc cok 350 400 k
İş bankası 130
Garanti 50
Vakıbank20
Denizbank 70
Qnb 50
Babamın garanti 150

@Orhanhisar70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
884
479
63
Ben seni 8 tane hacizi olan birisi olarak aydınlatabilir im bir kere artık avukatların seni arayıp haciz gelecek veya cart curt etmeleri suç teşkil ediyor.Bunu aklına yaz.Sadece maaşının 4/1 ine galiz koyar mal varlığın yoksa.Varsa mallara el koyar eve gelme işi bitti bende 8 tane var 15 yıldır gelen olmadı korkma bibok olmuyo lakin ödemeye bak

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,607
403
83
Polisle geliyorlarmis oyle bi sansimiz yokta geli0 cekmece yatagin altini falan kurcalarmi omu merak ediyorum .kimisi diyor para bile bulsalar masada onu aliyorlar heryeri karisitriyorlar altin varsa aliyorlar falan valla cok kil oldum insallah ailemin onunde rezzil olmam
Yav yok daha neler nasıl korkutmuşlar seni yaa garibim 😂 aga hiçbir şey olmayacak, Mustafa Kemal Atatürk'ün meşhur bir sözü vardır, bilirsin belki: "Geldikleri gibi giderler."

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,118
7,183
113
Ondada zannetmiyorum yanlış okumusum pardon
Yok hocam dediğim gibi yasadiklarimdan tecrübemle anlatıyorum ben yine tekrarlıyorum yeni yeni borca düşüp icralık olan genç kardeslerimiz varsa hiçbir avukata yazılı veya telefonda sözlü ödeme sözü vermesin büyük sikintilar çıkarıyor sözü gününde tutmayınca