Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Haciz ile İlgili Soru

Unal2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
457
116
43
Finansbank borcum var adamlar 5 ay haciz aldılar yani kısacası 25.000 TL şimdi aramıyorlar

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
998
287
63
Sen benle doğru konuş yoksa senin için hiç iyi olmaz ha senin yaptığın katipliği yerim senin yaşın kadar adliye koridorlarında geçmişim vardır, hiçbir şey yapamaz 70 bin için en fazla maaşına haciz koydurur 4/1ine hodrimeydan
Arkadaşın sorunları var galiba
Sizin adınıza olmayan kararları vermek kolay tabi.
Hak edenle hak ettiği gibi konuşurum.
Adliye koridorlarında laf mı dinledin ne yaptın

Sekeranil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
466
83
Ölene kadar ödenmezse öldüğünden sonra aile bireylerinden alıyorlar faizi ile. Çünkü o okumayipta ezbere imzaladığımız sayısız kagitta ayrintilari yazıyor. Ve bu duruma şahit oldum. Mahallede 43 yaşında birisi trafik kazasinda öldü. 2 bankaya da 7 yıla yakındır ödemediği kredi ve kredi kartı borçları varmış. Ailesinden aldılar. Bırakmıyorlar yani alacaklarını her türlü fazlasıyla faiziyle alıyorlar
İnşallah yarın ölmem

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,629
2,200
113
Yo benim amcam vefat etti kredisi vardı kendisiyle beraber gitti evet önceden ödemek zorundaydın ama bankalar kredi verirken sana boşuna sigorta yapmıyor ödememek ayrı birşey ben kabul etmediğim sürece bana o borcu kim ödetebilir?
Amcan vefat edince borcunu mu sildiler? Böyle birşey yok çünkü. Ha afet olur deprem sel falan evet orda siliyorlar bu doğru . Kredi verirken sigorta mi var ? Bunu bilmiyorum. Ama yaşadığım şahit olduğum şeyi yazdım adam öldü gitti borcunu faiziyle ailesinden aldılar. Hatta Almanya'daki oğlu geldiginde ödedi. Yaklaşık faiziyle 58 bin TL ödemişti. 15 binlik borç olmuş o kadar yılda 58 bin.

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,987
5,917
113
Siz öyle sanın bal gibi de satışa çıkarıyorlar kışın icralık olduğum dönemde son günde haberim oldu arabaya haciz koymuşlar yakalama vardı araba için zar zor kaldırdık

SüperMario

Bize dost lazım, çakal her yerde..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,640
1,274
113
dostlar merhaba bir arkadaşımla otururken avukatlık bürosu aradı arkadaşı aktifbanktan kullandığı kredi istanbul banka alacaklarına devredilmiş maaşına haciz gelmiş. bu istanbul banka kurumunun dediğine göre tüm borcu ödemezse üzerine tapulu olan ev satışa çıkarılacakmış böyle bir şey mümkün mü?
Maaşına haciz gelmişse 4/1ini alırlar kalkıp malına mülküne el konulamaz.. tek sorun varlık fonuna devredilmemesi onuda yapamazlar eger çalışıyor ise.. diğerlerini ciddiye alma yok evini alırlar yok arabanı felan hepsi hikaye o devir bitti

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,759
1,609
113
Benim eve kadın geldi haciz için pompaladım kadını öyle ödedim haciz borcunu şimdi hergün arıyor olmayan haciz için ödemeyi yine öylemi yapıcaz diyor

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,987
5,917
113
Sen benle doğru konuş yoksa senin için hiç iyi olmaz ha senin yaptığın katipliği yerim senin yaşın kadar adliye koridorlarında geçmişim vardır, hiçbir şey yapamaz 70 bin için en fazla maaşına haciz koydurur 4/1ine hodrimeydan
Sen öyle san son mesajımı oku :D

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
317
139
43
Arabaya haciz konur ilk çevirmede alırlar altından ama 70 bin için evi satışa çıkarmazlar.

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,258
2,191
113
Avukat ne isterse onu yapabilir dostum avukata bağlı