- 457
- 116
- 43
Finansbank borcum var adamlar 5 ay haciz aldılar yani kısacası 25.000 TL şimdi aramıyorlar
Arkadaşın sorunları var galibaSen benle doğru konuş yoksa senin için hiç iyi olmaz ha senin yaptığın katipliği yerim senin yaşın kadar adliye koridorlarında geçmişim vardır, hiçbir şey yapamaz 70 bin için en fazla maaşına haciz koydurur 4/1ine hodrimeydan
İnşallah yarın ölmemÖlene kadar ödenmezse öldüğünden sonra aile bireylerinden alıyorlar faizi ile. Çünkü o okumayipta ezbere imzaladığımız sayısız kagitta ayrintilari yazıyor. Ve bu duruma şahit oldum. Mahallede 43 yaşında birisi trafik kazasinda öldü. 2 bankaya da 7 yıla yakındır ödemediği kredi ve kredi kartı borçları varmış. Ailesinden aldılar. Bırakmıyorlar yani alacaklarını her türlü fazlasıyla faiziyle alıyorlar
Amcan vefat edince borcunu mu sildiler? Böyle birşey yok çünkü. Ha afet olur deprem sel falan evet orda siliyorlar bu doğru . Kredi verirken sigorta mi var ? Bunu bilmiyorum. Ama yaşadığım şahit olduğum şeyi yazdım adam öldü gitti borcunu faiziyle ailesinden aldılar. Hatta Almanya'daki oğlu geldiginde ödedi. Yaklaşık faiziyle 58 bin TL ödemişti. 15 binlik borç olmuş o kadar yılda 58 bin.Yo benim amcam vefat etti kredisi vardı kendisiyle beraber gitti evet önceden ödemek zorundaydın ama bankalar kredi verirken sana boşuna sigorta yapmıyor ödememek ayrı birşey ben kabul etmediğim sürece bana o borcu kim ödetebilir?
Borçlu olma. Borçlu ölme diye bir laf vardır. Çünkü dünyadaki insanlar arkandan saydırır.İnşallah yarın ölmem
şahısa yok tek borcumda halkbankasına var oda çok para ödeyememBorçlu olma. Borçlu ölme diye bir laf vardır. Çünkü dünyadaki insanlar arkandan saydırır.
Keşke şahısa olsa ama kurumlara bankalara olmasa. Şahıslar hiç değilse uçuk faizler koymaz. Lakin borcun her türlüsü kötü bana göreşahısa yok tek borcumda halkbankasına var oda çok para ödeyemem
Maaşına haciz gelmişse 4/1ini alırlar kalkıp malına mülküne el konulamaz.. tek sorun varlık fonuna devredilmemesi onuda yapamazlar eger çalışıyor ise.. diğerlerini ciddiye alma yok evini alırlar yok arabanı felan hepsi hikaye o devir bittidostlar merhaba bir arkadaşımla otururken avukatlık bürosu aradı arkadaşı aktifbanktan kullandığı kredi istanbul banka alacaklarına devredilmiş maaşına haciz gelmiş. bu istanbul banka kurumunun dediğine göre tüm borcu ödemezse üzerine tapulu olan ev satışa çıkarılacakmış böyle bir şey mümkün mü?
Sen öyle san son mesajımı okuSen benle doğru konuş yoksa senin için hiç iyi olmaz ha senin yaptığın katipliği yerim senin yaşın kadar adliye koridorlarında geçmişim vardır, hiçbir şey yapamaz 70 bin için en fazla maaşına haciz koydurur 4/1ine hodrimeydan
Arabayla ev ayrı kardeş gitti araştırSen öyle san son mesajımı oku
Tamam dostum en iyi sen biliyonArabayla ev ayrı kardeş gitti araştır
Evkur gelmişti oturduk cay içtik evde bisey yoktu zaten eleman anlayisli cikti cay ictik 1 2 aya oducem faiziyle dedim evdede bişey yok basti gittiEve gelmediler mi knka esya almaya