- 14,177
- 3,573
- 113
Dünkurye demesı gerekıyordu sanırsam ne zaman basvurdun dost
Dünkurye demesı gerekıyordu sanırsam ne zaman basvurdun dost
Serbest meslek vsbasvuru sırasında işi ve maaşı ne yazdın
hemen verılmez sanırım ben cuma gunu yapmıstım halen sonuc yok
Kart kuryeye verilmiş numara denedik kartı aktif ettik internetten alışveriş de yaptık bana neden bu kadar yüksek limit verdiler anlamadım ama batmamı istiyorlar herhalde 😂
bana bile 42k verdi toplam icra vs borcum olduğu halde knk. Çoğu kisiye yuksek veriyorKart kuryeye verilmiş numara denedik kartı aktif ettik internetten alışveriş de yaptık bana neden bu kadar yüksek limit verdiler anlamadım ama batmamı istiyorlar herhalde 😂
Kart no vs gözükmüyor ki hacı 6 hanesi yokNakite cevirmek isteyenler her gun 23:55 te 5k 00:01 de 5k kassaya yukleyin drvam edin iste
Bekle gelsin ozman olmezsiniz la 2/3 bekleyemiyirmusunuz anlamadimkiKart no vs gözükmüyor ki hacı 6 hanesi yok
Geçen perşembe başvurdum bugün verildi kuryeyene zaman talep ettın kac gune verıldı kuryeye dost
Anlamadiysan sorma o zamanBekle gelsin ozman olmezsiniz la 2/3 bekleyemiyirmusunuz anlamadimki
İcra dosyam yok borç vs de yok 2 tane daha kart var ama limitler düşük 80k verdiler taksit ve nakit avans olsa her türlü kullanırım da bunlar olmayınca biraz sıkıntıbana bile 42k verdi toplam icra vs borcum olduğu halde knk. Çoğu kisiye yuksek veriyor
Bunu ertesi ay hepsini odememizlazim dimi bideİcra dosyam yok borç vs de yok 2 tane daha kart var ama limitler düşük 80k verdiler taksit ve nakit avans olsa her türlü kullanırım da bunlar olmayınca biraz sıkıntı
Yok asgari ödeyebiliyorsun 20k-25k altıysa asgari %20 üstüyse %40Bunu ertesi ay hepsini odememizlazim dimi bide
80k kart limiti temiz ama geri odeyeceksen sıkıntıİcra dosyam yok borç vs de yok 2 tane daha kart var ama limitler düşük 80k verdiler taksit ve nakit avans olsa her türlü kullanırım da bunlar olmayınca biraz sıkıntı
Anladım haciYok asgari ödeyebiliyorsun 20k-25k altıysa asgari %20 üstüyse %40
Nasıl bozacaz kardsım kiramı odeyemedım bugun atmam lazım
[/QUOTE +90 (553) 413 42 33 yaz buraya adak güvenilir ben her şeyimi bunda bozduruyorum 2 senedir