Ozman niye yaziyosunDoğru diyorsun başkanım mesaj da atmasınlar
Ozman niye yaziyosunDoğru diyorsun başkanım mesaj da atmasınlar
nasıl kredi kartımı dostLa bu hadi 7k limiti kulanmistim 23k limit daha tanimlamis sagolsun🤣
Yok taksili alisveris tanimlamislar 23k dahanasıl kredi kartımı dost
geri dönerBeyler kartın eve gelmemesi için adresi salladım genede eve gelirmi dogru adresi bulamazsa benım adresemi gelir? Gerimi döner
bize sadaka veriyor limit bile arttırmadıLa bu hadi 7k limiti kulanmistim 23k limit daha tanimlamis sagolsun🤣
Ben veresiye borcumunodedim ama ben patlatmaya degil puan yukselymeye ugrasiyirum kralbize sadaka veriyor limit bile arttırmadı
Nasıl yaptın, bilgi verirsen bizde yapalım,kargocu denen muptezeller evde bulamadık yalanı atıyor,Ben kart gelmeden yaptım?
Kart gelmeden nasil kullandin bilgi verirmisinKanka saklama gerek yok zaten kalan numaralar 1-99 arası illa biri tutuyor sırayla denicen ama 2 günde kuryeye verilende var 1 inden beri kart hazirlaniyorda olanda bunların mantık anlamadım ben
Dm iletişim geçildiKart gelmeden nasil kullandin bilgi verirmisin
Ya bu uption uyr oldukktan sonra uyeligin hemen onaylandimi .bana yok kurye gelecek evrak mevrak diyorHadi kredi karti parayi uptiona attimda,Uptiondan para ne kadar sürede geliyor beklemede gözüküyor ,bilgisi olan var mı
Onaylandı üyelik kyc yapincaYa bu uption uyr oldukktan sonra uyeligin hemen onaylandimi .bana yok kurye gelecek evrak mevrak diyor
Ala ala bende niye boyle birsey oldukiOnaylandı üyelik kyc yapinca