- 4,553
- 2,892
- 113
Bi işe yaramıyorsa kes gitsin dayıNefes aldığım için sorun bitmiyor zaten
Bi işe yaramıyorsa kes gitsin dayıNefes aldığım için sorun bitmiyor zaten
Kullanan kişiye deva açmazlarsa bizde yapalımArkadaşlar ben kredi kartını kullandım müşteri hizmetlerini aradım kart elime gelmedi hala nerede bu kart dedim beyefendi kullanmişsiniz kartınızı dedi ne alaka ya gelmeyen kartı nasip kullancam ben dedim inceleme yapılıp dönülücek dedi kapattık 2 saat sonra tekrar aradılar kartınız kuryede imiş teslimatı gerçekleşmemiş maalesef risk ekibimiz kartınızı iptal edip yeni bir kart yönlendirilmesi karar verdi dendi ve yeni kart yeni limitle tekrar hazırlanıyor dendi önceki karttan kullanılan ne olacak dedim o bizim sistemin açığı olduğu için sizinle Bi ilgisi yok dedi... siz değerli arkadaşlara sorum şu sonradan sıkıntı yaşarmiyim
Foto + kimlik yenileme ücreti 330 a patladı dost haberin olsun. Bilgi veririm demiştimKaç TL yenilemek
330 mu. Neyse yenilemem bı 10 sene dahaFoto + kimlik yenileme ücreti 330 a patladı dost haberin olsun. Bilgi veririm demiştim
Minimum 4 dijital fotoya 200 aldı, kimlik yenileme 130. Toplam 330 Sizin orda foto fiyatı farklıdır belki. Benim kimliğin çipi düşmüştü + kırık vardı ondan yeniledim hemde bu hadi kredi kartına başvurmak için. G.tümüze kazık almak için birde üstüne borç yaptık 😅🤣🤣🤣330 mu. Neyse yenilemem bı 10 sene daha
Neyse hayırlısı belkide . Borçtan icralık olacaktım belkide bu karttan 🤣Minimum 4 dijital fotoya 200 aldı, kimlik yenileme 130. Toplam 330 Sizin orda foto fiyatı farklıdır belki. Benim kimliğin çipi düşmüştü + kırık vardı ondan yeniledim hemde bu hadi kredi kartına başvurmak için. G.tümüze kazık almak için birde üstüne borç yaptık 😅🤣🤣🤣
TOMBank icralıklara özel açıyor bu krediyi dostBu şerefsizler bize neden vermiyo borcumuz yok icramiz yok var mı bilgisi olan 10 gündür bişey yok dün sozlesme felan bizeyler geldi uygulamada imzaladım ama yine yok
Aynen öyle galiba haklisinTOMBank icralıklara özel açıyor bu krediyi dost
Borcun yoksa maalesef kriterlere uygun değilsin. 🤩
Benim 1 tane icram var ve banka borçlarım var bana neden vermedilerTOMBank icralıklara özel açıyor bu krediyi dost
Borcun yoksa maalesef kriterlere uygun değilsin. 🤩
1 tane icra nedir tadımlık gibi brom yaaBenim 1 tane icram var ve banka borçlarım var bana neden vermediler
Bozum Yapmak Yasak Reis..@Baba51 beyler bu arkadaştan bozum yapan varmı
Tamamdır soryBozum Yapmak Yasak Reis..