- 4,566
- 2,906
- 113
Günlük 5k . Sakın ola bozumculara para kaptırma ve dolandirilmaMax kaç çekiliyor
Günlük 5k . Sakın ola bozumculara para kaptırma ve dolandirilmaMax kaç çekiliyor
Kassa başka birine ait karttan çekim yaparsa cezaevine koşarak gider çocuk oyuncağımi bu işler ozaman herkez başkasının kartıyla işlem yaparMax kaç çekiliyor
Kanka sorun yok kişi de tanıdık kendisi işlem yapıyorKassa başka birine ait karttan çekim yaparsa cezaevine koşarak gider çocuk oyuncağımi bu işler ozaman herkez başkasının kartıyla işlem yapar
hata veriyor zaten başkası adına ımkanı yok kredı kartı kımın adınaysa onla işlem oluyor dun denedım benKassa başka birine ait karttan çekim yaparsa cezaevine koşarak gider çocuk oyuncağımi bu işler ozaman herkez başkasının kartıyla işlem yapar
Hocam iyi akşamlar sanal kart olarak kullanabiliyor muyuz yoksa illa kartın fiziksel olarak elime geçmesi mi lazım80k limit verdiler 2 haftadır kullanıyorum sadece bir yerde 800 liralık bi çekim yapmadı başka kart denedim onunla çekti. Onun harici her yerde kullandım birde online bi alışveriş sitesinde işlem yapmadı şu an sıkıntısız gözüküyor ekstreden sonra bakalım ne olacak
sanal kart yeterli olurHocam iyi akşamlar sanal kart olarak kullanabiliyor muyuz yoksa illa kartın fiziksel olarak elime geçmesi mi lazım
Hahaha nasil yanu kanka olmadımi simdi yani 😂Kimliği yeniledik başvuru için bilgiler güncellememiş, başvurudan vazgeçtim @Penguen0 belki de bu bir işarettir 😁😅
Seri no bilgileri var ya sisteme düşmemiş vatandaşlık ve nüfus işlerinde. Yani 24 48 sonra kimliğim aktif olacakmış . Hadi uygulaması da limit onayı vermiyor bilgiler güncel olmadığı için . İyice hevesim kaçtı yani 😁 icralık olmayacağım oley 🤣🤣🤣Hahaha nasil yanu kanka olmadımi simdi yani 😂
benımde başta öyle dedı kımlıgım geldıkten sonra 5 6 saat sonra duzeldı bilgin olsunSeri no bilgileri var ya sisteme düşmemiş vatandaşlık ve nüfus işlerinde. Yani 24 48 sonra kimliğim aktif olacakmış . Hadi uygulaması da limit onayı vermiyor bilgiler güncel olmadığı için . İyice hevesim kaçtı yani 😁 icralık olmayacağım oley 🤣🤣🤣
Teşekkürler ukraynalı kardeşimbenımde başta öyle dedı kımlıgım geldıkten sonra 5 6 saat sonra duzeldı bilgin olsun
bol şanslarTeşekkürler ukraynalı kardeşim
Hahah kader kısmet kankam hayırlısı olsun 😂Seri no bilgileri var ya sisteme düşmemiş vatandaşlık ve nüfus işlerinde. Yani 24 48 sonra kimliğim aktif olacakmış . Hadi uygulaması da limit onayı vermiyor bilgiler güncel olmadığı için . İyice hevesim kaçtı yani 😁 icralık olmayacağım oley 🤣🤣🤣
Kanka başvuru açıldı. 1 tl de yatırdım. Olumsuz dedi aw . Şansımı...Hahah kader kısmet kankam hayırlısı olsun 😂
dediğim gibi oldu bende de başta öyleydiKanka başvuru açıldı. 1 tl de yatırdım. Olumsuz dedi aw . Şansımı...
130 kimlik 200 fotoğrafçıya borçlandık avucumuzu yaladık kredi kartı olumsuz dedidediğim gibi oldu bende de başta öyleydi
Üzüldüm be kanka sağlık olsun borçlanmıcaksin en azındanKanka başvuru açıldı. 1 tl de yatırdım. Olumsuz dedi aw . Şansımı...
Dost 30 k on onaylı limitin hazır yazıyordu ondan bu kadar uğraştım. Neyse dediğin gibi sağlık olsunÜzüldüm be kanka sağlık olsun borçlanmıcaksin en azından