TamamSus la
Müşteri hizmetlerini arasana kanka hadi yi değil ama direk Tom uKartık aldim sifre aldim aktif ettim ama postta red veriyor anlamadim
Senin şafak karanlık cumaya kadar gelebilir cumadan önce zorBeyler cuma günü talep ettim kartı daha hazırlanıyor kısmında ortalama ne zaman kuryeye verilir bilgisi olan var mı
Kral kuryeye ne zaman veriliyor numarasını sallar kullanırdık belkiSenin şafak karanlık cumaya kadar gelebilir cumadan önce zor
Tam sövmelik sluuyKodumun pttsi 4 gün sonra dağıtıma çıktı evde yokuz diye geri gitmiş lan evdeyım evde
Bende aynısını yaptım yinede yükseltmediler2k az limit olduğu için müşteri hizmetlerini aradım görüntülü olarak biraz webcam show yaptım +18 limitimi 50k yaptılar teşekkürler a101
a101 de alışveriş yapıp satabılırsın ancak veya ugrasmak ıstemezsen bozumcular var onlarda dost3500 veresiye limiti nasıl nakite çevirecez yav
Bozumcu nasıl yania101 de alışveriş yapıp satabılırsın ancak veya ugrasmak ıstemezsen bozumcular var onlarda dost
bu işi yapanlar var internette komısyon karsılıgı cevırıyorlarBozumcu nasıl yani
Zengin adamsın ne işün var bu konudaTam sövmelik sluuy
Kanka saklama gerek yok zaten kalan numaralar 1-99 arası illa biri tutuyor sırayla denicen ama 2 günde kuryeye verilende var 1 inden beri kart hazirlaniyorda olanda bunların mantık anlamadım benKral kuryeye ne zaman veriliyor numarasını sallar kullanırdık belki
08503993636 bu noyu ara hadi nin değil direk Tom bank numarası ama önce git bı markette. Sigara almayı dene bakalım nakite çeviriyor diye kuyumcu mu blokeledilerKart Elimde altun alayım dedim red veriyor post
Bide kaç günde geldi kart ne zaman onaylanmıştıKart Elimde altun alayım dedim red veriyor post