- 978
- 401
- 63
Dostlar bu kartı dijital olarak ne zaman kullanabiiyorumBu kredi kartı bilgileri niye gözükmüyo bilen varmı
Ekli dosyayı görüntüle 597372
Dostlar bu kartı dijital olarak ne zaman kullanabiiyorumBu kredi kartı bilgileri niye gözükmüyo bilen varmı
Ekli dosyayı görüntüle 597372
orda ki iki haneyi deniyirsun aciliyorDostlar bu kartı dijital olarak ne zaman kullanabiiyorum
alışveriş kredisinde diyebilir ama veresiye limitte geçiyor sorunsuzSigarayı geçmiyor kanka az önce denedim yasaklı ürün diyor
veresiye limitte denedim zatenalışveriş kredisinde diyebilir ama veresiye limitte geçiyor sorunsuz
ne ?orda ki iki haneyi deniyirsun aciliyor
kasiyer bilmiyordur nasıl kullanacağını aradan öyle sıyırmıştır ben dilediğim a101 de sigarada gida vs aldım sorun olmadıveresiye limitte denedim zaten
Dm atBu hadi kredi kartını dijital ortamda nasıl nakite çeviricez adamlar her yerde yasaklamış.Bynogame kassa hiçbir yerde yapılmıyor
Reis razer gold alıp satabileceğin bir yer biliyorum ihtiyacın olursa ulaşırsınBu hadi kredi kartını dijital ortamda nasıl nakite çeviricez adamlar her yerde yasaklamış.Bynogame kassa hiçbir yerde yapılmıyor
Komisyonculara güvenmem güvenilir bir şirket varsa ismini söyleyebilirsin
Onu biliyorum ben de ama hiçbir siteye hadi kredi kartıyla yatıramadımReis razer gold alıp satabileceğin bir yer biliyorum ihtiyacın olursa ulaşırsın
Kanka kassa da oluyor nasıl bı hata aldın onu sorup sana çözümünü söyleyecektim başıma geldi aynısı çözdüm onu diyecektimKomisyonculara güvenmem güvenilir bir şirket varsa ismini söyleyebilirsin
Nedir kanka çözümüKanka kassa da oluyor nasıl bı hata aldın onu sorup sana çözümünü söyleyecektim başıma geldi aynısı çözdüm onu diyecektim
İlk defa duydum ama bakarım ona daUption uygulamasında çevirin
Kanka bende banka iletişime geçin uyarısı veriyodu. Ayarlardan kart ayarlarına girip kartı sildim. Daha sonra kart bilgilerini tekrar yazınca altta masterpay e kaydet butonu var o tiki attım olduNedir kanka çözümü
Bide yazdığın tutar komisyon ile birlikte 5 k yi geçmesin majs 5 k olduğu için üstü tutar çıkıyorsa hata verirNedir kanka çözümü
Yok kardeşim a101 eski kasa yeni kasa muhabbeti var yeni kasalarda uyarı veriyor yasaklı ürün diye eski kasalarda geçiyor şubedeki kasaya bağlı kasiyerle alakası yokkasiyer bilmiyordur nasıl kullanacağını aradan öyle sıyırmıştır ben dilediğim a101 de sigarada gida vs aldım sorun olmadı