Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,310
771
113
Dostlar bu hadi kredi kartından kartım gelmedi deyip yeni kart isteyenler vardı forumda onların akıbeti ne oldu

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
139
43
Selamlar. Hadi kredi kartındaki limiti bozumcular hariç en düşük zararla nasıl nakite çevirebilirim?

Not; bozumcular %30 kesiyor kuyumcularda da sadece limitin %20 si ile altın alınabiliyor.

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
139
43
Selamlar. Hadi kredi kartındaki limiti bozumcular hariç en düşük zararla nasıl nakite çevirebilirim?

Not; bozumcular %30 kesiyor kuyumcularda da sadece limitin %20 si ile altın alınabiliyor.
Bunca üye arasından bilmeyen olamaz ya.
Bir yardımcı olur musunuz?

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,972
892
113

hepsiburadadan razer gold al 1000 tl 1050 ye mi ne satıyorlar dnzgame veya bynogame yüzde 85 ile sınırsız alıyor . yani 1050ye 850 alabiliyorsun

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,560
6,661
113

uption resmi uygulama PTT'nin 1900 e 75 lira kesiyor.

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
139
43
Bu hadi kart ne gerizekalı birşey yav. Ulan arkadaş bana vermiş 5-10 bin limit. Sanane ben nereye harcamışım nereye yatırmışım ne yapmışım yahu. Ödeme günü gelince zaten ödemeni yapıyoruz. Vallahi delirtir insanı.

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
139
43
hepsiburadadan razer gold al 1000 tl 1050 ye mi ne satıyorlar dnzgame veya bynogame yüzde 85 ile sınırsız alıyor . yani 1050ye 850 alabiliyorsun
Dostum onu araştırdım da bynogame daha mantıklı o konuda. 1000 TL lik razer goldu 965 tl ye satıyorlar. Oradan alıp playsultana 890 TL den satabilirsin ama bozacağım miktar 12.000 TL. Bu miktarda zarar 1.500 TL civarında oluyor. Bozdurup başka kredi kartının asgarisini ödeyeceğim.

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,972
892
113
Dostum onu araştırdım da bynogame daha mantıklı o konuda. 1000 TL lik razer goldu 965 tl ye satıyorlar. Oradan alıp playsultana 890 TL den satabilirsin ama bozacağım miktar 12.000 TL. Bu miktarda zarar 1.500 TL civarında oluyor. Bozdurup başka kredi kartının asgarisini ödeyeceğim.
daha azını bulamazsın herhalde ya da eşya alacak birisine vereceksin o halledecek ama o da uzaktan zor
eşya alacak olsa belki 12 binde 500 tl daha azını bulursun o da 11 bin ki kargoyu 1 2 gün bekleyecek vs 1500 iyidir ya boz gitsin

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
139
43
daha azını bulamazsın herhalde ya da eşya alacak birisine vereceksin o halledecek ama o da uzaktan zor
eşya alacak olsa belki 12 binde 500 tl daha azını bulursun o da 11 bin ki kargoyu 1 2 gün bekleyecek vs 1500 iyidir ya boz gitsin
Aynen dostum haklısın. Şuanda çevremdeki herkes feryat figan malesef, herkeste bir sıkıntı var malesef eşya alma işi çok zor. Dediğim gibi şuanda en mantıklı yok bu görünüyor. Umarım daha mantıklı cevaplar gelir de az zararla kurtarırım 🙏

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,560
6,661
113
hadi engellemiş galiba uptionda harcamayı
hayır dostum limitle alakalı olduğu için bankanız izin vermiyor hatası alırsın 1900 yazarsan 2000 liralık limit için anında çeker birde limit üstü para yatırırsan kullanırken hata verir

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,962
3,176
113
Betgit kabul ediyor yatırmak istersen
Aynen dostum haklısın. Şuanda çevremdeki herkes feryat figan malesef, herkeste bir sıkıntı var malesef eşya alma işi çok zor. Dediğim gibi şuanda en mantıklı yok bu görünüyor. Umarım daha mantıklı cevaplar gelir de az zararla kurtarırım 🙏