- 5,324
- 3,784
- 113
2k limit mi çıktı sanaİhtiyaç var gideremiyoz 2 k limiti napak
2k limit mi çıktı sanaİhtiyaç var gideremiyoz 2 k limiti napak
yüzüme yüzüme vurma ya2k limit mi çıktı sana
sen yine iyisi onaylı kredim var ona rağmen buradan limit dahi çıkmadıyüzüme yüzüme vurma ya
Şu krediyi kullansak mı paramız kalmasın öyle ordasen yine iyisi onaylı kredim var ona rağmen buradan limit dahi çıkmadı
pos makinesi olan her yerde gecerli ben denedim simdi dükkanda pos da cekti alıs veris yerlerinde gecerliAbiler bana kart geldi 35 bin limiti var ama hiçbir yerde gecmiyor nasil kullanacam
@Enişte Erhanım bi yardimci ol sen bilirsinAbiler bana kart geldi 35 bin limiti var ama hiçbir yerde gecmiyor nasil kullanacam
Senin kafa zehir heralde bi yol yordam göster q basit şekilde Nası çevircez nakite vallahi acil lazım yoksa uğraşmıcamŞu krediyi kullansak mı paramız kalmasın öyle orda
O iş basit bro kredi kartı gelenler kuyumcuya gitsin alışverişte geçiyor kart altın al sat@Enişte Erhanım bi yardimci ol sen bilirsin
3 gün en faZlaİnternet alışverişinde kullanılıyor mu beyler? Uçak bileti alacağım (aviatör değil)
Benim kart bugün basım sürecinde ne zaman ele ulaşır sizin kaç günde geldi
İnternetten alışveriş yapayım dedim sürekli 3 d hatasi verdiİnternet alışverişinde kullanılıyor mu beyler? Uçak bileti alacağım (aviatör değil)
Benim kart bugün basım sürecinde ne zaman ele ulaşır sizin kaç günde geldi
Çok fazla yol var adı üstünde alış veriş kredisi ürün al sat yapabilirsin bozumcu sitelerden al sat yapabilirsib zamanın geçen yerleri ara sor git telefon al sat tertemizSenin kafa zehir heralde bi yol yordam göster q basit şekilde Nası çevircez nakite vallahi acil lazım yoksa uğraşmıcam
Nasıl geçmiyorAbiler bana kart geldi 35 bin limiti var ama hiçbir yerde gecmiyor nasil kullanacam
Kaç günde geldi kanka birde ıstanbulda misin senpos makinesi olan her yerde gecerli ben denedim simdi dükkanda pos da cekti alıs veris yerlerinde gecerli
Oldumu denedinmiHoligan kredi kartı 1 deneyin 500 TL
Hocam yemeksepetinde alışveriş yapan da var, hiçbir yerde geçmeyen diyen de var biz kendimiz tecrübe edeceğiz artık. Müşteri hizmetleri ne dedi hocam sizin probleminizeİnternetten alışveriş yapayım dedim sürekli 3 d hatasi verdi