- 3,176
- 1,704
- 113
13 yaşındayım bozar mı17-18 yaşında çocukların lafıyla iş yapmıyorum
13 yaşındayım bozar mı17-18 yaşında çocukların lafıyla iş yapmıyorum
Direk hesap aç hesabı onaylat tamamdırNasıl hesap açıyoruz hesabı onaylamak için kurye murye geliyormu yoksa direk hesap acabilip yatırım yapıp cekebilirmiyiz
Sübyana girersin olamaz13 yaşındayım bozar mı
Birader yaş kaç seninkanka sitelere atilmiyo diyolar bazilari kuyumcu yok diyo bazilari var diyo herkes farkli bisey diyo hele kart gelsin akıl verirsin inş bozarım
Kaç günde kargoya verildisamsundayım dun ptt ye verildi dendi bu gün gelşdi
Kanka senin kart bilgileri var sen dene bir parça parça 50k yükleyip çekebiliyor muyuz 😄😄@diyar727 bak buda oluyormuş haberin ola knka
Kanka 50k limit var yatır çek kaç zarar olurYüklerken alıyor komisyonu çekerkende 10k ya 50 tl aldı
Kanka 10 k yükledim 300 tl kesinti yaptı bankaya çekerkende 50 tl kestiKanka 50k limit var yatır çek kaç zarar olur
50 bine kuyumcudan 45-46 felan geliyor bunda maks 2 bin gider o zaman bu daha avantajlıKanka 10 k yükledim 300 tl kesinti yaptı bankaya çekerkende 50 tl kesti
Kardeş aynı şeyleri papağan gibi sormaktan bıkmadın mı dikkat ettim diğer konuyu da çöp etmişsin ricam bu konuya boş boş yazma . Yazıcaksan kendin aç konu orda konuş 100. Aynı mesajını okuyuşum yeter laVarmı kartı gelen dostlarım sitelere atabilen varmı
Kanka sen yap ben ödeyeyim ibandan at 😂Eve alisveris yapicam