- 12,037
- 11,500
- 113
Ne icra kaldi ne birsey zamaninda sicil cok bozuktu 1 lira bile vermedi ibneler bize neye gore veriyor
Sicili bozuk olanlara daha çok vermiş kankaNe icra kaldi ne birsey zamaninda sicil cok bozuktu 1 lira bile vermedi ibneler bize neye gore veriyor
Arayip sovecem simdi temsilciye 🤣Sicili bozuk olanlara daha çok vermiş kanka
Tombank değil o zaman bu Gömbank tost 👊🏼🤩Sicili bozuk olanlara daha çok vermiş kanka
Arayip sovecem simdi temsilciye 🤣
Kanka banka manka değil bunlar. Bunlar kara para aklıyor kredi niyetine dağıtıyor millete devletede biz bankayız diyo 😀😂
Tombank değil o zaman bu Gömbank tost 👊🏼🤩
Ya versinde parayi icinde bok bile olsa kabul dardayiz 🤣Kanka banka manka değil bunlar. Bunlar kara para aklıyor kredi niyetine dağıtıyor millete devletede biz bankayız diyo 😀😂
Hesabıma 2 kere para koydum 1 kere 5 tl 1 kere 1 tl sonra başvurdum limiteYa versinde parayi icinde bok bile olsa kabul dardayiz 🤣
Kanka banka manka değil bunlar. Bunlar kara para aklıyor kredi niyetine dağıtıyor millete devletede biz bankayız diyo 😀😂
Sana ne kadar limit verdi ömer dayı
Yanlışin var Ömer Baba günluk o %25 ben bizzat atmıştım hergun atiliyrİşte yapaman olsa bizde yapardık o 35 binin sadece %25 ini istersen direk çekebilirsin gerisini öyle atamazsın sitelere alışveriş de kullanabilir sin novaskyde yazmış zaten
Ortak her banka aynı değil garantide günlük olarak %25 kullandım Akbanktada.kartın kredi
Burdan ben yönetime sesleniyorum bu adam yani konuyu açan penguen geçmişte belirli şeylerden ceza alıp banlanıp yeni bir hesapta yeniden gelen biridir adım gibi buna eminim.Çok göze batmaya başladı forumda dikkat edelim lütfen yakında tekrar banlanır zaten bu kafaylada
007 bondBurdan ben yönetime sesleniyorum bu adam yani konuyu açan penguen geçmişte belirli şeylerden ceza alıp banlanıp yeni bir hesapta yeniden gelen biridir adım gibi buna eminim.Çok göze batmaya başladı forumda dikkat edelim lütfen yakında tekrar banlanır zaten bu kafaylada
Dost döviz altın kısmından al sat yapıp banka hesabına çekilmiyor mu acaba paycell gbi denedin miBeyler vallaha billaha tillaha 30 icram var 1 milyon üzeri borcum var heryerden kırmızı kalem yemişim ve inanilmaz şekilde 1 saat once başvurduğumda 2k kart limiti vermişti 3.5kda veresiye limit vermişti. Hadi finans Müşteri hizmetlerini aradım aylık maaşım 80k dedim neden az limit verdiniz dedim yüseltirmisiniz yardımcı olun dedim değerlendircez dedi ve 10 dakika sonra bakın noldu 😂😀 limiti ucurdular yemin ederim. Bide biliyosunuz ki pazartesi işe başlıcaktım başlamaktan vazgeçtim @Brn2nl çok çok sağol konu için adamsın 😀😍
Ekli dosyayı görüntüle 565851Ekli dosyayı görüntüle 565852
yaradana gurban olurumBurdan ben yönetime sesleniyorum bu adam yani konuyu açan penguen geçmişte belirli şeylerden ceza alıp banlanıp yeni bir hesapta yeniden gelen biridir adım gibi buna eminim.Çok göze batmaya başladı forumda dikkat edelim lütfen yakında tekrar banlanır zaten bu kafaylada