Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Uygulaması Limitimi 42k Yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,968
113
Kanka banka manka değil bunlar. Bunlar kara para aklıyor kredi niyetine dağıtıyor millete devletede biz bankayız diyo 😀😂

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
İşte yapaman olsa bizde yapardık o 35 binin sadece %25 ini istersen direk çekebilirsin gerisini öyle atamazsın sitelere alışveriş de kullanabilir sin novaskyde yazmış zaten
Yanlışin var Ömer Baba günluk o %25 ben bizzat atmıştım hergun atiliyr

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Burdan ben yönetime sesleniyorum bu adam yani konuyu açan penguen geçmişte belirli şeylerden ceza alıp banlanıp yeni bir hesapta yeniden gelen biridir adım gibi buna eminim.Çok göze batmaya başladı forumda dikkat edelim lütfen yakında tekrar banlanır zaten bu kafaylada

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,968
113
Burdan ben yönetime sesleniyorum bu adam yani konuyu açan penguen geçmişte belirli şeylerden ceza alıp banlanıp yeni bir hesapta yeniden gelen biridir adım gibi buna eminim.Çok göze batmaya başladı forumda dikkat edelim lütfen yakında tekrar banlanır zaten bu kafaylada

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,507
25,130
113
007 bond

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,232
17,858
113
Beyler vallaha billaha tillaha 30 icram var 1 milyon üzeri borcum var heryerden kırmızı kalem yemişim ve inanilmaz şekilde 1 saat once başvurduğumda 2k kart limiti vermişti 3.5kda veresiye limit vermişti. Hadi finans Müşteri hizmetlerini aradım aylık maaşım 80k dedim neden az limit verdiniz dedim yüseltirmisiniz yardımcı olun dedim değerlendircez dedi ve 10 dakika sonra bakın noldu 😂😀 limiti ucurdular yemin ederim. Bide biliyosunuz ki pazartesi işe başlıcaktım başlamaktan vazgeçtim @Brn2nl çok çok sağol konu için adamsın 😀😍

Ekli dosyayı görüntüle 565851Ekli dosyayı görüntüle 565852
Dost döviz altın kısmından al sat yapıp banka hesabına çekilmiyor mu acaba paycell gbi denedin mi

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
2,415
113
Beyler uygulamayı indirdim nasıl üye olunuyo buna üye ol yok Screenshot_2024-06-30-21-25-23-720_com.tom.hadi.jpg

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,068
3,230
113
yaradana gurban olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...